Maxus e-Deliver 3 hyllyt

Tältä sivulta löydät Maxus e-Deliver 3 sähköpakettiautoon ehdotetut hyllyköt. E-Deliver 3 on Maxuksen pienempi pakettiautomalli. Valitse ensiksi alta e-Deliver 3 autosi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä e-Deliver 3:n hyllyvarusteluun:

  • Huomioi, että sähköpakettiautossa auton rakenteisiin tehtävät hyllyjen kiinnitykset saa suorittaa vain ammattilainen. Väärä asennustapa aiheuttaa pahimmillaan hengenvaaran.
  • Sähköpakettiautoissa suosittuja kalusteita ovat kevyemmät avohyllyköt, jotka eivät tyhjinä ole aiheuttamassa ylimääräistä painoa tavaratilassa.
  • Huomioi hyllyjen valinnassa, että käytännöllisyyttä helpottaa, jos pääset hyllyihin ja vetolaatikoihin käsiksi ilman että astut autoon kyytiin.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin esimerkiksi väliseinää vasten, jolloin pitkät vetolaatikot aukeavat liukuovesta ulos.

 

Maxus e-deliver3 hylly pakettiautoon
Sähköpakettiautoissa suosittuja kalusteita ovat kevyemmät avohyllyköt, jotka eivät tyhjinä ole aiheuttamassa ylimääräistä painoa tavaratilassa.