Mercedes-Benz Sprinter

Tältä sivulta löydät Mercedes-Benz Sprinteriin ehdotetut pakettiauton hyllyköt ja varusteet. Sprinter on Mercedes-Benzin pakettiautoperheen suurin pakettiautomalli. Valitse ensiksi alta Mercedes-Benz Sprinterisi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Sprinterin hyllyvarusteluun:

  • Suosittelemme käyttämään Sprinterissä korkeita kalusteita. Korkea tavaratila mahdollistaa hyllyjen hyödyntämisen kattoon asti.
  • Perinteisessä takavetoisessa Sprinterissä tavaratilan takarengaskotelot sopivat hyllykkö / laatikosto kalusteiden alakaappien sisään, mutta etuvetoisessa Sprinterissä takarengaskotelot ovat sen verran korkeampia, että niissä täytyy olla sokkelilla varustettu alakaappi.
  • Huomioi hyllyjen valinnassa, että käytännöllisyyttä helpottaa, jos pääset hyllyihin ja vetolaatikoihin käsiksi ilman että astut autoon kyytiin.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Sprinterin suora väliseinä mahdollistaa myös hyvin hyllyjen asentamisen väliseinää vasten. Suosittuja kalusteita Sprinterin väliseinälle ovat esimerkiksi 130 cm pakettiauton hylly ja 127 cm hyllykkö / laatikosto.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin esimerkiksi väliseinää vasten, jolloin pitkät vetolaatikot aukeavat liukuovesta ulos.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.

 

mercedes-benz sprinter varusteltuna e-flex pakettiauton hyllyillä
Mercedes-Benz Sprinter A3 eli pitkä Sprinteri varusteltuna 300 cm pakettiauton hyllyllä vasemmalle sivuseinälle.

 

mercedes-benz sprinter varusteltuna e-flex pakettiauton hyllyillä
Huomioi hyllyjen valinnassa, että käytännöllisyyttä helpottaa, jos pääset hyllyihin ja vetolaatikoihin käsiksi ilman että astut autoon kyytiin