Nissan Primastar / NV 300 hyllyt

Tältä sivulta löydät Nissan Primastariin (entinen nimi NV 300) ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Primastar on Nissanin suosittu pakettiautomalli, jota käytetään yrityksissä paljon mm. asennus- ja huoltoautona. Valitse ensiksi alta Nissan Primastarisi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Primastarin hyllyvarusteluun:

  • Primastar on keskikokoinen yleinen pakettiauto, jonka tavaratila mahdollistaa monipuolisen kalustuksen eri ammattitehtäviin.
  • Suosittu kalustusvaihtoehto on vasemmalle sivuseinälle pitkä pakettiauton avohylly (esim. pitkään Primastariin 230 cm Pakettiauton hylly) ja oikealle seinälle hyllykkö / laatikosto (esim. pitkään Primastariin 127cm päädystä aukeava lyllykkö / laatikosto)
  • Primastarissa on väliseinässä pitkän tavaran luukku. Jos väliseinään asettaa kalusteen niin luukku ei välttämättä jää käytettäväksi. Väliseinälle voi asentaa esimerkiksi 130 cm pakettiauton hyllyn ja jättää alimman tason alle sen verran tilaa, että luukkua voi käyttää.
  • Suosittelemme valitsemaan semmoiset hyllyköt, joihin pääset helposti käsiksi tavaratilan oviaukoilta. Matalaan tavaratilaan sisälle ryömiminen on epämukavaa.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat, joihin pääset käsiksi ilman autoon ryömimistä. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.

 

Nissan Primastar hyllyt
Pitkä Nissan Primastar, johon on asennettu vasemmalle sivuseinälle 230 cm hyllykkö / laatikosto salkuilla.

 

Nissan Primastar hyllyt
Tässä sama auto ja sama kaluste. Kuvasta näet miltä salkut näyttävät.

 

Nissan Primastar hyllyt
Primastarissa on väliseinässä pitkän tavaran luukku. Jos väliseinään asettaa kalusteen niin luukku ei välttämättä jää käytettäväksi. Väliseinälle voi asentaa esimerkiksi 130 cm pakettiauton hyllyn ja jättää alimman tason alle sen verran tilaa, että luukkua voi käyttää.