Hyllyt Volkswagen Transporteriin sekä muihin malleihin

Volkswagen Caddy lyhyt

Vuosimalli 2021-

Volkswagen Caddy lyhyt pakettiauton hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Volkswagen Caddy lyhyeen ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Volkswagen Transporter lyhyt

Volkswagen Transporter -hyllyt, lyhyt

Volkswagen Transporter -hyllyt pakettiautoihin, joissa:

Akseliväli 3000 mm
Vuosimalli 2003-

Volkswagen Transporter lyhyt pakettiauton hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Volkswagen Transporter lyhyeen ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Volkswagen Transporter pitkä

Volkswagen Transporter -hyllyt, pitkä

Volkswagen Transporter -hyllyt pakettiautoihin, joissa:

Akseliväli 3400 mm
Vuosimalli 2003-

Volkswagen Transporter pitkä pakettiauton hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Volkswagen Transporter pitkään ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Volkswagen Crafter keskipitkä

Akseliväli 3640 mm
Vuosimalli 2016-

Volkswagen Crafter pakettiauton hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Volkswagen Crafteriin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok lavavarusteet. Tältä sivulta löydät Volkswagen Amarokiin ehdotetut lavavarusteet. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Tehokas kuljetusratkaisu Volkswagen pakettiautoosi – tilaa nyt kätevät E-Flex pakettiauton hyllyt verkkokaupastamme!

Volkswagenin hyllyt ovat tärkeä osa tehokasta kuljetusratkaisua. Kun tavarat pysyvät paikoillaan ja ovat helposti saatavilla, säästyy aikaa ja vaivaa. Meiltä löydät laajan valikoiman E-Flex hyllyjä eri kokoisiin ja mallisiin Volkswagen pakettiautoihin.

Valikoimassamme on hyllyjä, jotka sopivat erinomaisesti niin pieniin kuin suuriinkin pakettiautoihin. Tutustu esimerkiksi kestäviin ja joustaviin säilytysratkaisuihimme, jotka on suunniteltu erityisesti Volkswagen Caddyyn, Transporteriin ja Crafteriin. Asennus on helppoa ja nopeaa, ja takaamme tuotteidemme korkean laadun ja kestävyyden.

Haluatko optimoida Volkswagen pakettiautosi kuljetuskapasiteetin ja maksimoida sen tehokkuuden? Tilaa nyt meiltä Volkswagen pakettiauton hyllyt ja saat käyttöösi erinomaisen ja monipuolisen kuljetusratkaisun! Tutustu valikoimaamme ja tilaa kätevästi verkkokaupastamme. Tarjoamme nopeat toimitukset ja kilpailukykyiset hinnat.

Alla kuvia Volkswagen Transporterista, johon on asennettu E-Flex hyllyt.

volkswagen transporter hyllyt takaoveltavolkswagen transporter hyllyt takaovelta sivustavolkswagen transporter hyllyt sivusta