Volkswagen Transporter hyllyt

Tältä sivulta löydät Volkswagen Transporteriin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Transporter on Volkswagenin suosittu pakettiautomalli, jota käytetään yrityksissä paljon mm. asennus- ja huoltoautona. Valitse ensiksi alta Volkswagen Transporterisi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Transporterin hyllyvarusteluun:

  • Transporter on keskikokoinen todella yleinen pakettiauto, jonka tavaratila mahdollistaa hyvin erilaiset kalustukset eri ammattitehtäviin.
  • Suosittu kalustusvaihtoehto asennus- ja huoltoautoihin on vasemmalle sivuseinälle pitkä pakettiauton avohylly (esim. pitkään Transporteriin 230 cm Pakettiauton hylly) ja oikealle seinälle hyllykkö / laatikosto (esim. pitkään Transporteriin 127cm päädystä aukeava lyllykkö / laatikosto)
  • Jos haluat kalusteen väliseinälle, niin hyviä vaihtoehtoja ovat esim. 130 cm pakettiauton hylly tai 127 cm hyllykkö / laatikosto.
  • Suosittelemme valitsemaan semmoiset hyllyköt, joihin pääset helposti käsiksi tavaratilan oviaukoilta. Matalaan tavaratilaan sisälle ryömiminen on epämukavaa.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat, joihin pääset käsiksi ilman autoon ryömimistä. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.

 

vw transporter mm-putki oy
Tähän pitkään Volkswagen Transporteriin asennettii vasemmalle sivuseinälle 230 cm hyllykkö / laatikosto vetolaatikoilla ja oikealle sivuseinälle 127 cm päädystä aukeava hyllykkö / laatikosto avohyllyillä. Lisäksi tähän asennettiin samalla urakumimatto lattiaan alumiinilistasarjoilla sekä tikasteline kattoon A-tikkaita varten.

 

volkswagen transporter hyllyt
Tässä pitkässä Volkswagen Transporterissa on kattava hyllyvarustelu. Vasemmalla sivuseinällä on 200 cm pakettiauton hylly ottolaatikoilla, oikealla sivuseinällä 127 cm päädystä aukeava hyllykkö / laatikosto ja väliseinällä 2 kpl 152 cm pitkiä vetolaatikostoja.

 

volkswagen transporter varusteet
Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat, joihin pääset käsiksi ilman autoon ryömimistä. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.

 

volkswagen transporter huoltoautokalusteet
Hyvin varustellun VW Transporterin kanssa työskentely on mukavaa ja tehokasta.