Ford Transit Custom ikkunakalterit takaparioviin

160,00

Ford Transit Custom ikkunakalterit takaparioviin on valmistettu 1,5mm teräksestä ja pulverimaalattu molemminpuolin mustalla.

  • Väri: molemmin puolin pulverimaalattu musta
  • Sisältää kiinnitysruuvit

Sivun alalaidassa ikkunakaltereiden asennusohjevideo 👇

23 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): IK-FOTRCU2 Osasto:

Kuvaus

Ford Transit Custom ikkunakalterit takaparioviin

E-Flex Ford Transit Custom ikkunakalterit takaparioviin on valmistettu 1,5mm teräksestä ja pulverimaalattu molemminpuolin mustalla. Kalterit ennaltaehkäisevät ja estävät ikkunallisiin pakettiautoihin tehtäviä murtoja merkittävästi. Suosittelemme kaikkia pakettiauton käyttäjiä, joilla on ikkunat tavaratilassa, hankkimaan E-Flex ikkunakalterit autoon.

Ikkunakalterit Ford Transit Customiin – turvallisuus ja tyylikkyys yhdistyvät!

Haluatko lisätä turvallisuutta Ford Transit Custom -pakettiautoon? Meiltä löydät juuri oikean ratkaisun – ikkunakalterit Ford Transit Customiin!

Ikkunakalterien asentaminen on helppoa ja nopeaa, ja huomaat niiden lisäävän pakettiautosi turvallisuutta. Ikkunakaltereiden avulla suojaat autosi sisätiloja varkaiden käsiltä. Kalteroidusta ikkunasta on huomattavasti vaikeampi murtautua, mutta kalterissa olevat reiät mahdollistavat kuitenkin ikkunoiden hyödyntämisen esim peruutettaessa.

Valmistamme ikkunakalterit Ford Transit Customiin korkealaatuisesta teräksesä ja suojakäsittelemme ne tyylikkäällä mustalla pulverimaalilla. Varmista nyt autosi turvallisuus – hanki ikkunakalterit Ford Transit Customiin jo tänään!

Lisätiedot

Paino3,1 kg (kilogramma)
Automalli

Transporter, Proace, Jumpy, Expert, Vivaro

Saatat myös pitää...