MERCEDES-BENZ VITO 2014-> SIVUIKKUNAKALTERI

160,00

Ikkunakalteri liukuoveen 160 € + alv. 24 %

E-Flex Mercedes-Benz Vito 2014-> Sivuikkunakalteri on valmistettu 1,5mm teräksestä ja pulverimaalattu molemminpuolin mustalla.

  • Väri: molemmin puolin pulverimaalattu musta
  • Sisältää kiinnitysruuvit

Sivun alalaidassa ikkunakaltereiden asennusohjevideo 👇

27 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): IK-MBVI1 Osasto:

Kuvaus

Mercedes-Benz Vito 2014-> Sivuikkunakalteri

E-Flex Mercedes-Benz Vito 2014-> Sivuikkunakalteri on valmistettu 1,5mm teräksestä ja pulverimaalattu molemminpuolin mustalla. Kalterit ennaltaehkäisevät ja estävät ikkunallisiin pakettiautoihin tehtäviä murtoja merkittävästi. Suosittelemme kaikkia pakettiauton käyttäjiä, joilla on ikkunat tavaratilassa, hankkimaan E-Flex ikkunakalterit autoon.

Mercedes-Benz Viton ikkunakalterit tarjoavat tehokkaimman suojan ajoneuvollesi ja sen sisustukselle. Näiden ikkunakalterien avulla voit nauttia matkanteosta huolettomasti, sillä ikkunakalterit estävät ilkivallan ja varkauksien riskit. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka on suunniteltu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita ja kestämään vuosia. Asennus on helppoa, eikä se vaadi erikoistyökaluja. Kaiken kaikkiaan, Mercedes-Benz Viton ikkunakalterit ovat fiksu investointi, joka tuo lisäarvoa ajoneuvollesi. Tilaa nyt ja nauti rauhallisesta ajomatkasta!

Lisätiedot

Paino2,6 kg (kilogramma)
Automalli

Transporter, Proace, Jumpy, Expert, Vivaro

Saatat myös pitää...