URAKUMIMATTO VOLKSWAGEN CADDY LYHYEEN

152,00

Urakumimatto Volkswagen Caddy lyhyeen L1

Muotoon leikattu urakumimatto Volkswagen Caddy lyhyeen L1 (vm. 2021->), jossa yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla.

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

1 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKVWCAL1 Osasto:

Kuvaus

Etsitkö tehokasta ratkaisua pitämään pakettiautosi puhtaana ja turvallisena? Tutustu meidän muotoon leikattuun urakumimattoon pakettiautoon Volkswagen caddy lyhyt.

Tämä huippulaadukas urakumimatto on valmistettu kestävästä materiaalista, joka suojaa pakettiautosi lattiaa kulumiselta ja kosteudelta. Sen muotoon leikattu malli sopii täydellisesti Volkswagenin Caddy lyhyt ajoneuvoihin, ja sen paksu rakenne vaimentaa tärinää ja melua pitäen ajomatkan miellyttävänä.

Maton urat on suunniteltu keräämään hiekkaa, likaa ja vettä, ja sen helppo puhdistettavuus säästää sinulta aikaa ja vaivaa. Lisäksi sen liukastumista estävä pinta lisää ajoturvallisuutta ja suojaa sinua ja matkustajiasi. Osta nyt meiltä huippulaadukas leikattu urakumimatto Volkswagen caddy lyhyt -pakettiautoosi, ja nauti siisteydestä ja turvallisuudesta samalla kun suojaat pakettiautosi lattiaa tehokkaasti. Tilaa jo tänään!

Saatat myös pitää...