URAKUMIMATTO VOLKSWAGEN CADDY PITKÄÄN

192,00

Urakumimatto Volkswagen Caddy pitkään L2

Muotoon leikattu urakumimatto Volkswagen Caddy pitkään L2 (vm. 2021->), jossa yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla.

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

1 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKVWCAL2 Osasto:

Kuvaus

Muotoon leikattu urakumimatto pakettiautoon Volkswagen Caddy pitkä – täydellinen ratkaisu kuljetusyrityksille, jotka haluavat suojata autonsa lattian kulutukselta ja likaantumiselta. Tämä tarkasti mittojen mukaan leikattu urakumimatto on suunniteltu sopimaan Volkswagen Caddy pitkä mallin tarkasti.

Urakumimatto on valmistettu korkealaatuisesta kumimateriaalista, joka on kestävä ja pitkäikäinen. Matto on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana, mikä säästää aikaa ja rahaa. Pinta on liukumaton, mikä parantaa turvallisuutta ja estää tavaroiden liukumisen matolla.

Tämä leikattu urakumimatto on helppo asentaa ja se pysyy tiukasti paikoillaan autossa. Matto peittää auton lattian saumattomasti ja sopii täydellisesti Volkswagen Caddy pitkään. Anna autollesi lisäsuojaa ja varmista, että työsi sujuu helposti ja tehokkaasti tällä käytännöllisellä leikatulla urakumimatolla.

Hanki oma muotoon leikattu urakumimatto pakettiautoon Volkswagen Caddy pitkä malliin tänään ja varmista autosi lattian suojelu!

Saatat myös pitää...