Volkswagen Caddy 2021-> Ikkunakalterit takaparioviin

160,00

Ikkunakalteri takaparioviin 160 € + alv. 24 %

E-Flex Volkswagen Caddy 2021-> Ikkunakalterit takaparioviin on valmistettu 1,5mm teräksestä ja pulverimaalattu molemminpuolin mustalla.

  • Väri: molemmin puolin pulverimaalattu musta
  • Sisältää kiinnitysruuvit

Sivun alalaidassa ikkunakaltereiden asennusohjevideo 👇

10 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): IK-VWCA2 Osasto:

Kuvaus

Volkswagen Caddy 2021-> Ikkunakalterit takaparioviin

E-Flex Volkswagen Caddy 2021-> Ikkunakalterit takaparioviin on valmistettu 1,5mm teräksestä ja pulverimaalattu molemminpuolin mustalla. Kalterit ennaltaehkäisevät ja estävät ikkunallisiin pakettiautoihin tehtäviä murtoja merkittävästi. Suosittelemme kaikkia pakettiauton käyttäjiä, joilla on ikkunat tavaratilassa, hankkimaan E-Flex ikkunakalterit autoon.

Ikkunakalterit Volkswagen Caddyyn – Suojaa kuormasi!

Ikkunakalterit ovat turvallinen ja käytännöllinen ratkaisu Volkswagen Caddy -autoon. Ne suojaavat arvokkaita tavaroitasi varkailta ja lisäävät samalla autosi ulkonäköä. Ikkunakalterimme on valmistettu kestävistä materiaaleista, minkä ansiosta ne ovat erittäin kestäviä ja luotettavia.

Asennus on helppoa ja nopeaa ja kalterit sopivat erinomaisesti Volkswagen Caddyyn. Huolellisen suunnittelun ansiosta kalterit eivät merkittävästi estä näkyvyyttäsi ulos tai häiritse ajamista. Tämä varmistaa turvallisuutesi ja mukavuutesi ajon aikana.

Valitse meidän ikkunakalterit Volkswagen Caddyyn, jos haluat erinomaisen tason tuotteen laatua ja suojata tärkeitä tavaroitasi. Tämä on myös erinomainen investointi autolles. Tilaa nyt ja varmista, että Volkswagen Caddy on aina turvassa.

Lisätiedot

Paino2,8 kg (kilogramma)
Automalli

Transporter, Proace, Jumpy, Expert, Vivaro

Saatat myös pitää...