Volkswagen Crafter 2016-> ikkunakalteri liukuoveen

195,00

E-Flex Volkswagen Crafter 2016-> ikkunakalteri liukuoveen on valmistettu 1,5mm teräksestä ja pulverimaalattu molemminpuolin mustalla.

  • Väri: molemmin puolin pulverimaalattu musta
  • Sisältää kiinnitysruuvit

Sivun alalaidassa ikkunakaltereiden asennusohjevideo 👇

4 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): IK-VWCF2 Osasto:

Kuvaus

Volkswagen Crafter 2016-> ikkunakalteri liukuoveen

E-Flex Volkswagen Crafter 2016-> ikkunakalteri liukuoveen on valmistettu 1,5mm teräksestä ja pulverimaalattu molemminpuolin mustalla. Kalterit ennaltaehkäisevät ja estävät ikkunallisiin pakettiautoihin tehtäviä murtoja merkittävästi. Suosittelemme kaikkia pakettiauton käyttäjiä, joilla on ikkunat tavaratilassa, hankkimaan E-Flex ikkunakalterit autoon.

Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin ikkunakaltereihin Volkswagen Crafteriin! Tarjoamme juuri sinulle suunnitellut ikkunakalterit, jotka voit asentaa helposti ja nopeasti Volkswagen Crafteriin. Olemme suunnitelleet tuotteemme kestämään vaativissa olosuhteissa ja tarjoamaan sinulle turvallisuuden sekä varmuuden tunteen.

Ikkunakaltereillamme voit suojata tavaratilan ja estää helpon murtautumisen autoon. Laadukkaat materiaalit takaavat kestävyyden ja suojaavat ajoneuvoasi tehokkaasti. Kaikki ikkunakalterimme ovat valmistettu erittäin kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka on suunniteltu kestämään korkeita kuormituksia ja kestämään pitkään.

Asennus on helppoa eikä vaadi erikoistyökaluja. Tuotteissamme tarjoamme selkeät asennusohjeet ja varmistamme, että asennus sujuu helposti ja nopeasti. Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen tuotteeseemme, joka takaa turvallisuuden ja tyylikkään ulkonäön Volkswagen Crafteriisi.

Valitse laadukkaat ikkunakalterit Volkswagen Crafteriisi tänään ja suojaat ajoneuvosi. Tarjoamme nopean toimituksen ja alan parhaan palvelun. Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja tuotteistamme.

Lisätiedot

Paino3,7 kg (kilogramma)
Automalli

Transporter, Proace, Jumpy, Expert, Vivaro

Saatat myös pitää...