VOLKSWAGEN TRANSPORTER 2003-> IKKUNAKALTERIT TAKAPARIOVIIN

160,00

Ikkunakalterit takaparioviin 160 € + alv. 24 %

E-Flex Volkswagen Transporter 2003-> Ikkunakalterit takaparioviin on valmistettu 1,5mm teräksestä ja pulverimaalattu molemminpuolin mustalla.

  • Väri: molemmin puolin pulverimaalattu musta
  • Sisältää kiinnitysruuvit

Sivun alalaidassa ikkunakaltereiden asennusohjevideo 👇

30 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): IK-VWTR2 Osasto:

Kuvaus

Volkswagen Transporter 2003-> Ikkunakalterit takaparioviin

E-Flex Volkswagen Transporter 2003-> Ikkunakalterit takaparioviin on valmistettu 1,5mm teräksestä ja pulverimaalattu molemminpuolin mustalla. Kalterit ennaltaehkäisevät ja estävät ikkunallisiin pakettiautoihin tehtäviä murtoja merkittävästi. Suosittelemme kaikkia pakettiauton käyttäjiä, joilla on ikkunat tavaratilassa, hankkimaan E-Flex ikkunakalterit autoon.

Tarjoamme laadukkaat ikkunakalterit Volkswagen Transporteriin! Näiden kaltereiden avulla voit lisätä autosi turvallisuutta ja estää varkauksia. Ikkunakalterit ovat valmistettu kestävästä teräksestä ja ne on maalattu mustalla, joka antaa autollesi tyylikkään ilmeen.

Asennus on myös helppoa, sillä kalterit on suunniteltu sopimaan täydellisesti Volkswagen Transporteriin. Voit asentaa ne itse kodin pihassa ilman tarvetta kalliille ammattilaiselle. Näiden ikkunakalterien avulla voit nauttia turvallisesta ajosta ja rauhallisesta mielessä.

Käytämme vain parhaita materiaaleja ja tarkkaa suunnittelua, jotta kaltereistamme on tehty erittäin kestäviä ja käyttöä kestäviä. Tilaa nyt Volkswagen Transporterin ikkunakalterit ja anna autollesi lisää turvaa. Me tarjoamme nopean toimituksen ja ystävällisen asiakaspalvelun.

Lisätiedot

Paino4,1 kg (kilogramma)
Automalli

Transporter, Proace, Jumpy, Expert, Vivaro

Saatat myös pitää...