Citroën Jumper hyllyt

Tältä sivulta löydät Citroën Jumperiin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Jumper on Citroënin pakettiautoperheen suurin pakettiautomalli. Valitse ensiksi alta Citroën Jumperisi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Jumperin hyllyvarusteluun:

  • Suosittelemme käyttämään Jumperissa korkeita kalusteita. Jumper on iso pakettiauto, jonka tavaratilassa on selkeät muodot. Lähes suorat sivuseinät ja väliseinä mahdollistavat tehokkaan tavaratilan hyödyntämisen kattoon asti.
  • Jumperissa on korkeat takarengaskotelot ja tästä syystä Jumperin hyllykkö / laatikosto -kalusteissa on korotetut alakaapit. Huomioi pyöräkotelon korkeus myös avohyllyä kasatessa.
  • Huomioi hyllyjen valinnassa, että käytännöllisyyttä helpottaa, jos pääset hyllyihin ja vetolaatikoihin käsiksi ilman että astut autoon kyytiin.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin esimerkiksi väliseinää vasten, jolloin pitkät vetolaatikot aukeavat liukuovesta ulos.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.

 

Citroen Jumper pakettiauton hyllyt
Kuvassa Citroen Jumper, johon asennettiin väliseinää vasten 2 kpl pitkiä vetolaatikostoja ja 130 cm hyllykkö.