Ford

Ford Transit Courier

Akseliväli 2489 mm
Vuosimalli 2013-

Ford Transit Courier pakettiauton hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Ford Transit Courieriin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua sopivan Fort Transit hyllyn tai kalusteen valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Ford Transit Connect L1 lyhyt

Akseliväli 2662 mm
Vuosimalli 2014-

Ford Transit Connect pakettiauton hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Ford Transit Connectiin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Ford Transit L2 keskipitkä

Akseliväli 3300 mm
Vuosimalli 2000-

Ford Transit pakettiauton hyllyt / pakettiauton kalusteet. Tältä sivulta löydät Ford Transitiin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Ford Ranger Super Cab

Ford Ranger Super Cab

Ford Ranger Super Cab lavavarusteet. Tältä sivulta löydät Ford Ranger Super Cabiin ehdotetut lavavarusteet. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Ford Ranger Double Cab

Ford Ranger Double Cab

Ford Ranger Double Cab lavavarusteet. Tältä sivulta löydät Ford Ranger Double Cabiin ehdotetut lavavarusteet. Valitse käyttöösi sopivin kaluste alla olevista vaihtoehdoista. Jos tarvitset apua kalusteen valinnassa, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0505010331 tai myynti@hyllytpakuun.fi.

Suuri valikoima Ford Transit hyllymalleja on saatavilla valikoimassamme, joten löytyy varmasti sopiva ratkaisu kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin. Meidän E-Flex hyllymme on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten voit olla varma, että ne kestävät pitkään ja ovat luotettavia. Lisäksi hyllymme ovat helppoja, nopeita ja turvallisia asentaa, mikä tekee niistä erittäin kätevän valinnan kaikille ammattimaisille kuljettajille. Osta Ford Transit hyllyt meiltä tänään ja saat laadukkaan ratkaisun, joka parantaa kuljetusjärjestelmääsi ja auttaa sinua tekemään työstäsi helpompaa ja tehokkaampaa. Me tarjoamme myös nopeat ja luotettavat toimitukset, joten voit saada hyllyratkaisusi nopeasti ja vaivattomasti käyttöösi.