Yritys Suomen Pakuhylly Oy

YouTube video

Suomen Pakuhylly Oy – tutummin hyllytpakuun.fi on vuonna 2010 perustettu suomalainen yritys ja olemme erikoistuneet pakettiautojen hylly- ja laatikostojärjestelmien myyntiin, valmistukseen, maahantuontiin ja asennukseen.

Suomen Pakuhylly Oy on täyden palvelun asiantuntija kaikissa pakettiautojen kalustukseen liittyvissä asioissa. Meille on tärkeää, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhailla tuotteilla, parhaalla palvelulla ja nopealla toimitusajalla. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset että yksityiset henkilöt. Yritysasiakkaamme ovat aina yhden pakettiauton yrityksistä monien satojen autokantaan yltäviä Suomen suurimpia yrityksiä.

Yritystoimintamme lähti aikanaan käyntiin vuonna 2010 käytettyjen pakettiautohyllyjen myynnistä. Kun käytetyt hyllyt oli myyty, puhelin jatkoi soimista ja todettiin, että tässä on hyvä sauma alkaa valmistaa omaa tuotetta suomalaisille pakettiauton käyttäjille. Markkinoilla oli todella tarvetta meidänkaltaiselle yritykselle, joka myy laadukkaat ja kestävät hyllyt helposti, edullisesti ja nopeasti. Aloimme toimittamaan uutta E-Flex kalustesarjaa, jota kehitämme koko ajan eteenpäin. Tärkeitä kriteereitä meillä on tuotteelle, mm. kestävyys, laatu, käytettävyys, ergonomia, mukavuus, ulkonäkö. Ja tietysti toimiva 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheiden varalle.

Vuonna 2016 avasimme verkkokaupan myös Ruotsiin. Ruotsin verkkokauppamme on www.vansystem.se. Ruotsiin toimitamme hyllyt 7 päivän toimitusajalla koko maahan ja tuotteemme on otettu siellä hyvin vastaan.

 

Kaikki verkkokauppamme tuotteet löytyvät varastoltamme Espoon Juvanmalmilta ja ne luvataan asiakkaalle max. 2 arkipäivän toimitusajalla koko Suomeen.

Toimituksessa lähetetään mukaan asennusohjeet, kokoamis- ja kiinnitystarvikkeet. Tuotteillamme on 10 päivän ilmainen palautusoikeus.

Meiltä löytyy ratkaisut niin sinulle joka haluat asentaa hyllyt itse autoosi, kuin myös sinulle joka haluat hyllyt asennettuna pakettiautoosi valmiina palveluna. Teemme asennuksia pääasiassa toimipisteellämme Espoossa, mutta asennamme myös hyllyt asiakkaiden luona koko maassa.

E-Flex hyllyillä on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheiden varalle.
hyllytpakuun.fi – helppoa, nopeaa, edullista

 

Pakettiauton hyllyt jälleenmyyjille

Meillä on myös useita jälleenmyyjiä tuotteillemme. Jos jälleenmyynti kiinnostaa niin otathan yhteyttä matalalla kynnyksellä myyntiimme niin jutellaan aiheesta lisää.

 

Yrittäjä, kalustamalla autosi E-Flex hyllyillä, tehostat toimintaasi. Hyllyt maksavat nopeasti itsensä takaisin ja rupeavat tuottamaan.

  • tehokkuus
  • tuottavuus
  • ammattimaisuus
  • järjestelmällisyys
  • ensivaikutelma
  • laatu
  • luotettavuus
  • ulkonäkö
  • markkinointi
  • viihtyvyys

Huoltoauton kalusteet, käytetty pakettiauton hylly, huoltoautokalusteet,  laatikosto pakettiautoon, työkaluhyllyt pakettiautoon, pakuhyllyt, pakettiauton varustelu E-Flex hyllyillä