Yritys Suomen Pakuhylly Oy

Suomen Pakuhylly Oy, tunnetaan laajemmin nimellä hyllytpakuun.fi, on suomalainen yritys, joka on perustettu Lahdessa vuonna 2010. Ydinosaamisemme keskittyy pakettiautojen hylly- ja laatikostojärjestelmien myyntiin, valmistukseen, maahantuontiin ja asennukseen.

Asiakkaidemme tarpeet pakettiautojen varustelussa ovat keskiössä Suomen Pakuhyllyssä. Pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista laatua, huippuluokan palvelua ja nopeita toimitusaikoja. Palvelemme niin yritys- kuin yksityisasiakkaita. Yritysasiakkaamme vaihtelevat yhden auton omistajista suuriin jopa satojen autokantoihin ulottuviin yrityksiin.

Yrityksemme juuret ulottuvat vuoteen 2010, jolloin aloitimme käytettyjen pakettiautohyllyjen myynnillä. Kysynnän kasvaessa päätimme laajentua ja tuottaa omia hyllytuotteita suomalaisille pakettiautoilijoille. Huomasimme markkinaraon laadukkaille, kestäville ja helppokäyttöisille hyllyille, joita tarjotaan kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella. Lanseerasimme E-Flex kalustesarjan, jota jatkuvasti kehitämme edelleen. Tuotteidemme suunnittelussa korostuvat kestävyys, laatu, käytettävyys, ergonomia, mukavuus ja esteettisyys. Lisäksi tarjoamme toimivan 10 vuoden takuun mahdollisia materiaali- ja valmistusvirheitä vastaan.

Vuonna 2016 laajensimme toimintaamme avaamalla verkkokaupan myös Ruotsiin osoitteessa www.vansystem.se. Ruotsin markkinoilla tuotteemme ovat saaneet hyvän vastaanoton, ja toimitamme hyllyjä ympäri maata 7 päivän toimitusajalla.

Kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat omassa varastossamme Tuusulassa Sulankaarella ja ne toimitetaan asiakkaille enintään 2 arkipäivän toimitusajalla koko Suomen alueelle. Toimituksen yhteydessä lähetämme asennusohjeet sekä tarvittavat kokoamis- ja kiinnitystarvikkeet. Kaikilla tuotteillamme on myös 10 päivän ilmainen palautusoikeus.

Tarjoamme ratkaisuja niin asiakkaille, jotka haluavat itse asentaa hyllyt autoonsa, kuin myös niille, jotka toivovat valmista asennuspalvelua. Teemme asennuksia itse Tuusulan toimipisteellämme, mutta meillä on myös laaja jälleenmyyjien verkosto, jotka tarjoavat asennuspalvelua eri paikkakunnilla. Jälleenmyyjät löydät tästä linkistä.

E-Flex hyllytuotteillamme on vankka 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheitä vastaan. Tervetuloa tutustumaan hyllytpakuun.fi -sivustoon, missä tarjoamme helppoutta, nopeutta ja edullisuutta.

Pakettiautojen hyllyt jälleenmyyntiin. Meillä on myös lukuisia jälleenmyyjiä, jotka tarjoavat valikoimaamme. Jos kiinnostut jälleenmyynnistä, otathan matalan kynnyksen yhteyttä myyntitiimiimme, niin voimme keskustella lisää tästä mahdollisuudesta.

 

Yrittäjä, kalustamalla autosi E-Flex hyllyillä, tehostat toimintaasi. Hyllyt maksavat nopeasti itsensä takaisin ja rupeavat tuottamaan.

  • tehokkuus
  • tuottavuus
  • ammattimaisuus
  • järjestelmällisyys
  • ensivaikutelma
  • laatu
  • luotettavuus
  • ulkonäkö
  • markkinointi
  • viihtyvyys

Käytetty pakettiauton hylly, huoltoautokalusteet,  laatikosto pakettiautoon, työkaluhyllyt pakettiautoon, pakuhyllyt, pakettiauton varustelu E-Flex hyllyillä