Fiat Ducato hyllyt

Tältä sivulta löydät Fiat Ducatoon ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Ducato on Fiatin pakettiautoperheen suurin pakettiautomalli. Valitse ensiksi alta Fiat Ducatosi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Ducaton hyllyvarusteluun:

  • Suosittelemme käyttämään Ducatossa korkeita kalusteita. Ducato on iso pakettiauto, jonka tavaratilassa on selkeät muodot. Lähes suorat sivuseinät ja väliseinä mahdollistavat tehokkaan tavaratilan hyödyntämisen kattoon asti.
  • Ducatossa on korkeat takarengaskotelot ja tästä syystä Ducaton hyllykkö / laatikosto -kalusteissa on korotetut alakaapit. Huomioi pyöräkotelon korkeus myös avohyllyä kasatessa.
  • Huomioi hyllyjen valinnassa, että käytännöllisyyttä helpottaa, jos pääset hyllyihin ja vetolaatikoihin käsiksi ilman että astut autoon kyytiin.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin esimerkiksi väliseinää vasten, jolloin pitkät vetolaatikot aukeavat liukuovesta ulos.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.
Fiat ducato pakettiauton hyllyt
Fiat Ducatossa on korkeat pyöräkotelot ja tästä syystä Ducaton hyllykkö / laatikosto -kalusteissa on korotettu alaosa sokkeleilla,