Opel Movano hyllyt

Tältä sivulta löydät Opel Movanoon ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Movano on Opelin pakettiautoperheen suurin pakettiautomalli. Valitse ensiksi alta Opel Movanosi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Movanon hyllyvarusteluun:

  • Suosittelemme käyttämään Movanossa korkeita kalusteita. Movano on iso pakettiauto, jonka tavaratilassa on selkeät muodot. Lähes suorat sivuseinät ja väliseinä mahdollistavat tehokkaan tavaratilan hyödyntämisen kattoon asti.
  • Movanossa on tavaratilassa korkeat takapyöräkotelot ja tästä syystä Movanon hyllykkö / laatikosto -kalusteissa on korotetut alakaapit. Huomioi pyöräkotelon korkeus myös avohyllyä kasatessa.
  • Huomioi hyllyjen valinnassa, että käytännöllisyyttä helpottaa, jos pääset hyllyihin ja vetolaatikoihin käsiksi ilman että astut autoon kyytiin.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin esimerkiksi väliseinää vasten, jolloin pitkät vetolaatikot aukeavat liukuovesta ulos.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.
Opel movano hyllyt
152 cm päädystä aukeava hyllykkö / laatikosto vetolaatikoilla on oiva kaluste Movanoon esimerkiksi oikealle sivuseinälle tai väliseinälle. Kalusteen voi asentaa myös peilikuvana,