Renault Trafic hyllyt

Tältä sivulta löydät Renault Traficiin ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Trafic on Renaultin suosittu pakettiautomalli, jota käytetään yrityksissä paljon mm. asennus- ja huoltoautona. Valitse ensiksi alta Renault Traficisi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Traficin hyllyvarusteluun:

  • Trafic on keskikokoinen yleinen pakettiauto, jonka tavaratila mahdollistaa monipuolisen kalustuksen eri ammattitehtäviin.
  • Suosittu kalustusvaihtoehto on vasemmalle sivuseinälle pitkä pakettiauton avohylly (esim. pitkään Traficiin 230 cm Pakettiauton hylly) ja oikealle seinälle hyllykkö / laatikosto (esim. pitkään Traficiin 127cm päädystä aukeava lyllykkö / laatikosto)
  • Traficissa on väliseinässä pitkän tavaran luukku. Jos väliseinään asettaa kalusteen niin luukku ei välttämättä jää käytettäväksi. Väliseinälle voi asentaa esimerkiksi 130 cm pakettiauton hyllyn ja jättää alimman tason alle sen verran tilaa, että luukkua voi käyttää.
  • Suosittelemme valitsemaan semmoiset hyllyköt, joihin pääset helposti käsiksi tavaratilan oviaukoilta. Matalaan tavaratilaan sisälle ryömiminen on epämukavaa.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat, joihin pääset käsiksi ilman autoon ryömimistä. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.

 

Renault Trafic hyllyt
Pitkä Renault Trafic, johon on asennettu vasemmalle sivuseinälle 230 cm hyllykkö / laatikosto salkuilla.

 

Renault Trafic hyllyt
Tässä sama auto ja sama kaluste. Kuvasta näet miltä salkut näyttävät.

 

Renault Trafic hyllyt
Traficissa on väliseinässä pitkän tavaran luukku. Jos väliseinään asettaa kalusteen niin luukku ei välttämättä jää käytettäväksi. Väliseinälle voi asentaa esimerkiksi 130 cm pakettiauton hyllyn ja jättää alimman tason alle sen verran tilaa, että luukkua voi käyttää.