127 CM PÄÄDYSTÄ AUKEAVA HYLLYKKÖ / LAATIKOSTO VETOLAATIKOILLA KAPEA ALAKAAPPI, KORKEUS 96 CM

1.190,00

E-Flex 127cm päädystä aukeava Hyllykkö / Laatikosto vetolaatikoilla kapea alakaappi. Tämä tuote voidaan myös kasata peilikuvana.

Korkeus 96 cm, syvyys 36 cm 1190€ + alv 24%

HUOM! Alakaappi suunniteltu myös pyöräkotelon kohdalle asennettavaksi.

Tämä hylly on suosittu seuraaviin pakettiautomalleihin lyhyelle sivuseinälle: Citroen Jumpy pitkä (XL)Fiat Scudo pitkäOpel Vivaro pitkä (L2)Peugeot Expert (XL), Toyota Proace pitkä L2.

7 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): NK-200130 Osastot: ,

Kuvaus

1kplvetolaatikosto liukukiskoilla, leveys 50cm, laatikot 2*10cm, 1*20cm, päädystä aukeavat, laatikoissa tilanjakat 3 kpl
1kplvetolaatikosto liukukiskoilla, leveys 70cm, laatikot 2*10cm, 1*20cm, laatikoissa tilanjakat 3 kpl
1kplkavennettu luukullinen lukittava pyöräkaaren kotelo, pyöräkaaren maksimikorkeus 33,5 cm
1kplylähylly
1kplkokoamissarja
1kplautokiinnityssarja
1kplkokoamisohje
Jämerät E-Flex pakettiauton hyllyköt / laatikostot ovat suosittuja ja monipuolisia pakettiauton kalusteita. Kalusteessa on yhdistetty vetolaatikoita, avohyllyjä ja muita säilytystiloja. Hyllykkö- / laatikostojen pääväri on pulverimaalattu antrasiitti ja toisena värinä on tyylikäs pulverimaalattu sininen. Moduuleista koosttuvat tuotekokonaisuudet on helppo ja selkeä kasata sekä asentaa. Tuotekokonaisuudet ovat moduulirakenteensa vuoksi myös hyvin muunneltavissa. Vetolaatikostojen kiskot ovat kuulalaakeroituja (kantavuus 40 kg) ja tehty nimenomaan pakettiautoja varten eli laatikot lukittuvat paikalleen sekä auki että kiinni -asennoissa eivätkä aukeile itsekseen ajon aikana. Annamme tuotteille 10 vuoden takuun, joka takaa että nämä todella kestävät vaativammassakin ammattikäytössä. Täydennä kalusteesi tarvittavilla lisävarusteilla.