50 cm Laatikosto pakettiautoon, korkeus 69 cm

695,00

E-Flex 50 cm Laatikosto pakettiautoon

Korkeus 69 cm, syvyys 36 cm 695,00 € + alv 24%

Laadukas laatikosto pakettiautoon. Vetolaatikoissa on kuulalaakeroidut kiskot, matot laatikoissa ja 3kpl välijakajan setit jokaisessa vetolaatikossa. Kestävä ja käytännölinen laatikostomoduuli pakettiautoon. Laatikostoja voidaan kasasta päällekkäin.

13 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): VLK 56.5 Osasto:

Kuvaus

TUOTESISÄLTÖ
Liukuestematto
Tilanjakajat 3 kpl / laatikko
Kuulalaakeroidut liukukiskot
Salpalukitusmekanismi
Laatikoiden sisäleveys 44 cm
4 kpl 10 cm korkeita laatikoita
1 kpl 20 cm korkea laatikko

Hanki nyt kätevä ja tilava vetolaatikosto pakettiautoosi! Tämä huippulaadukas laatikosto auttaa sinua pitämään tavarasi järjestyksessä ja hyvin suojattuna kaikissa ajotilanteissa. Se on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää kulutusta ja säilyttää arvonsa vuosia kestävän käytön aikana. Vetolaatikosto sopii kaikenlaisiin pakettiautoihin ja saat sen helposti sopimaan omaan ajoneuvoosi. Se on helppo asentaa ja sisältää kaikki tarvittavat osat ja kiinnikkeet. Vetolaatikostosta löytyy myös turvamekanismi, joka estää laatikoston liikkumisen ajon aikana.

Haluatko parhaan mahdollisen käyttökokemuksen? Vetolaatikosto on suunniteltu ergonomiseksi ja se sisältää useita erillisiä laatikoita eri kokoisille tavaroille. Laatikoston vetomekanismi on erittäin kevyt ja helppo käsitellä, joten voit nauttia joustavasta ja vaivattomasta käyttökokemuksesta. Säilytä tavarasi turvallisesti ja järjestyksessä pakettiautossasi ja hanki vetolaatikosto jo tänään! Se on erinomainen sijoitus ammattikäyttöön tai harrasteajoon, ja varmistaa tehokkaan tavarankuljetuksen pitkälle tulevaisuuteen. Tilaa nyt ja nauti järkevistä hinnasta ja huippulaadusta!

Jämerät E-Flex pakettiauton vetolaatikostot ovat suosittuja ja monipuolisia pakettiauton säilytystiloja. E-Flex vetolaatikostojen pääväri on pulverimaalattu antrasiitti ja toisena värinä on tyylikäs pulverimaalattu sininen. Moduuleista koosttuvat tuotekokonaisuudet on helppo ja selkeä kasata sekä asentaa. Tuotekokonaisuudet ovat moduulirakenteensa vuoksi myös hyvin muunneltavissa. Annamme tuotteille 10 vuoden takuun, joka takaa että nämä todella kestävät vaativammassakin ammattikäytössä. Täydennä kalusteesi tarvittavilla lisävarusteilla.

Saatat myös pitää...