Ottolaatikko

10,5013,50

E-Flex Ottolaatikko. Tämä ottolaatikko sopii tuoteryhmän pakettiauton hyllyt hyllytasoihin.

Leveys 18,5 cm 10,50 € + alv 24%

Leveys 30 cm 13,50 € + alv 24%

Korkeus 15,5cm
Syvyys 38,5cm
Väri sininen
Materiaali PP
Muotoiltu pyöristetty kantokahva

Katso tästä videolinkistä ottolaatikon kestävyystesti.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

E-Flex hyllylle jämäkästi istuva korkealaatuinen laatikko. Tukeva ja kestävä sininen E-Flex ottolaatikko istuu tukevasti E-Flexin pakettiauton hyllyihin. Suosittu tapa varustella pakettiauto on asettaa seinälle avohyllyt ja niihin ottolaatikoita. Ottolaatikot ovat käytännöllisiä mm. lvi-, ja sähköasentajille ja lukkosepille, joilla on paljon pikkutavaraa mikä pitää saada siististi järjestykseen ja kun pientarvikkeet ovat näkyvillä ottolaatikoissa, niin niiden löytäminen ja tarvikemäärien seuranta on helppoa. Tukevan ja miellyttävän tuntuisen kantokahvan ansioista ottolaatikot on helposti nostettavissa auton hyllyltä myös työmaalle.

Tämä tuote sopii myös oikein hyvin varastointiin varastolaatikoiksi. Ottolaatikon mitat sopivat hyvin monen eri valmistajan varastohyllyille ja laatikko on kestävyytensä ja miellyttävän kahvan ansiosta suosittu varastolaatikko. Muotoiltu pyöristetty kantokahva, jossa 2 cm korkea etureuna esim. tuotetarran liimausta tai tuotetekstin kirjoittamista varten. Suomen Pakuhylly Oy:n yhteistyössä insinööritoimiston kanssa suunnittelema rakenne. E-Flex ottolaatikko on valmistettu Suomessa. Kestävä ottolaatikko tekee työnteosta mieluista. Asiakkaat arvostavat tuotteen kestävyyttä, joka tarkoittaa sitä, että ei tarvitse hankkia uusia laatikoita särkyneiden tilalle.

Ottolaatikossa on paikat kahdelle välijakajalle.

Leveys 18,5 cm / 30 cm
Korkeus 15,5cm
Syvyys 38,5cm
Väri sininen
Materiaali PP
Muotoiltu pyöristetty kantokahva
100% kierrätettävä materiaali

Ottolaatikko sopii seuraaville hyllylevyille (suluissa suositukset ottolaatikkojen sijoittelusta ja määristä):

 

Katso tästä videolinkistä ottolaatikon kestävyystesti.

E-Flex ottolaatikon tarina

E-Flex ottolaatikon tarina. Ottolaatikot ovat kuuluneet myyntivalikoimaamme jo aivan alusta – vuodesta 2010 asti. Käytimme vuoteen 2021 asti erään toisen valmistajan ottolaatikoita, mutta niissä ilmeni ongelmaksi se, että ne hajoilivat käytössä ja asiakkaita häiritsi se, että piti vähän väliä käydä hakemassa uusia laatikoita hajonneiden tilalle. Vuonna 2021 teimme uudistuksen E-Flex mallistoomme ja samalla lanseerattiin myös meidän oma E-Flex ottolaatikko. Suunnittelussa oli apuna suomalainen tuotekehitykseen erikoistunut insinööritoimisto. Lähtökohtana oli, että täytyy saada hyllylle tukevasti istuva, kestävä ja miellyttävällä kantokahvalla oleva ottolaatikko. Tietysti ulkonäkö ja värimaailma oli myös tärkeässä roolissa, jotta saadaan myös silmää miellyttävä tuote aikaiseksi. Koekappaleisiin tehtiin vielä pieniä ulkonäöllisiä muutoksia ja sen jälkeen aloitettiin tuotanto suomalaisen yhteistyökumppanin kanssa. E-Flex laatikot ovat siis Suomessa valmistettuja! Uudesta laatikosta tekee kestävän laadukas PP-raaka-aine ja suunnittelussa huomioidut vahvikkeet laatikon sivuissa ja pohjassa. Vahvikkeissa on huomioitu erityisesti putoamiskestävyys – myös pakkasella.

E-Flex ottolaatikko – Tukeva ja Kestävä Ratkaisu Järjestyksen Pidolle

Haluatko varustella pakettiautosi avohyllyillä ja pitää pikkutavarat järjestyksessä? Tarvitset kätevän ja luotettavan ratkaisun lvi-, sähköasentajille, lukkosepille ja muille, joilla on paljon tarvikkeita, jotka on pidettävä siististi järjestyksessä. E-Flex ottolaatikko on täydellinen valinta sinulle. E-Flex ottolaatikko on suunniteltu istumaan tukevasti E-Flexin pakettiauton hyllyihin. Tämä korkealaatuinen laatikko tarjoaa kestävän ja luotettavan säilytysratkaisun. Sen sininen väri ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä paitsi käytännöllisen myös miellyttävän näköisen. Tämä ottolaatikko on ihanteellinen ratkaisu pientarvikkeiden säilyttämiseen. Kun tarvikkeet ovat näkyvillä ottolaatikossa, löydät ne helposti ja voit seurata tarvikemääriä vaivattomasti. Sen avulla voit pitää työmaasi tai varastosi siistinä ja järjestettynä. E-Flex ottolaatikon tukeva ja miellyttävän tuntuinen kantokahva mahdollistaa sen helpon nostamisen auton hyllyltä myös työmaalle.

E-Flex ottolaatikko sopii erinomaisesti myös varastointiin. Sen mitat on suunniteltu sopimaan monen eri valmistajan varastohyllyille, ja sen kestävyys ja mukava kantokahva tekevät siitä suositun valinnan varastolaatikoksi. Laatikossa on muotoiltu pyöristetty kantokahva, jonka etureunaan voit kiinnittää tuotetarran tai kirjoittaa tuotetekstin helposti. E-Flex ottolaatikko on suunniteltu yhteistyössä insinööritoimiston kanssa ja valmistettu Suomessa, joten voit luottaa sen laatuun ja kestävyyteen. Asiakkaat arvostavat E-Flex ottolaatikon kestävyyttä, sillä se tarkoittaa, että heidän ei tarvitse jatkuvasti hankkia uusia laatikoita särkyneiden tilalle. Laatikossa on myös paikat kahdelle välijakajalle, joten voit järjestää tavarat haluamallasi tavalla. Leveydeltään 18,5 cm tai 30 cm, korkeudeltaan 15,5 cm ja syvyydeltään 38,5 cm, E-Flex ottolaatikko tarjoaa riittävästi tilaa pientarvikkeiden säilyttämiseen.

Lisätiedot

Leveys

18,5 cm, 30 cm

Saatat myös pitää...