Rengasripustin

9,20

E-Flex Rengasripustin

80 mm 9,20 € + alv 24%

 

17 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): RRIP80 Osasto:

Kuvaus

Haluaisitko ripustaa tarvikkeita ja työkaluja pakettiautosi hyllyn päähän helposti ja kätevästi? GWS ripustin on täydellinen ratkaisu tähän tarpeeseen! Suunniteltu erityisesti pakettiautoilijoiden tarpeisiin, tämä ripustin tarjoaa helpon ja nopean tavan pitää tärkeät työkalut ja varusteet järjestyksessä.

GWS ripustin on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää pitkäaikaista käyttöä ja kulutusta. Sen suunnittelu on optimoitu siten, että sitä on helppo kiinnittää pakettiauton hyllyn päähän, ja se pitää varusteet turvallisesti paikallaan myös ajon aikana.

Tämä ripustin on erityisen hyödyllinen kaikille, jotka kuljettavat useita eri työkaluja ja tarvikkeita. Sen avulla voit pitää kaiken järjestyksessä ja helposti saatavilla, mikä parantaa työtehokkuutta ja säästää aikaa. Se on myös erinomainen ratkaisu kaikille, jotka haluavat käytännöllisen lisän pakettiauton säilytystilaan.

Valitse GWS ripustin ja säästä aikaa, rahaa ja vaivaa. Tämä laadukas ripustin on väistämätön investointi kaikille, jotka haluavat parantaa pakettiautonsa toimivuutta ja pitää varusteensa järjestyksessä. Tilaa nyt ja nauti helppokäyttöisestä, tehokkaasta ja luotettavasta ripustimesta!