Salkkupidike

120,00140,00

E-Flex Salkkupidike sopii E-Flex pakettiauton hyllyn alle ja sillä on todella kätevä sitoa salkut ja irtolaatikot paikalleen.

Pituus 60cm, hinta 120 € + alv 24%

Pituus 95cm, hinta 130 € + alv 24%

Pituus 127cm, hinta 140 € + alv 24%

Sivun alalaidassa löytyy esittelyvideo tästä tuotteesta 👇

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

TUOTESISÄLTÖ
1 kpl kisko salkkupidikkeelle
1 kpl liikkuva salkkupidike
1 kpl kahva
1 kpl vastakappale
1 kpl kiinnityssarja

 

Tarvitsetko kätevän tavan pitää työkalusalkut ja -pakit järjestyksessä pakettiautossasi? Salkkupidike E-Flex pakettiauton hyllyyn on juuri sinun tarpeisiisi suunniteltu ratkaisu!  Tämä käytännöllinen salkkupidike on suunniteltu helpottamaan työmatkaasi ja lisäämään työskentelymukavuutta. Se sopii täydellisesti E-Flex avohyllyyn, jossa saat pidettyä työvälineet järjestyksessä ja helposti saatavilla.

Salkkupidike pakettiauton hyllyyn on valmistettu vaativiin työolosuhteisiin kestävästä teräksestä ja se on helppo asentaa olemassa oleviin E-Flex avohyllyihin. Salkkupidike varmistaa, että salkkusi pysyy paikallaan matkan aikana, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden siirtymisestä tai putoamisesta. Salkkupidike pakettiauton hyllyyn on erinomainen investointi työpaikallesi, sillä se helpottaa työsi tekemistä ja lisää tehokkuuttasi. Tilaa salkkupidike nyt ja nauti järjestyksestä ja mukavammasta työmatkasta!

Lisätiedot

Pituus

60 cm, 95 cm, 127 cm

Saatat myös pitää...