Fiat Scudo hyllyt

Tältä sivulta löydät Fiat Scudoon ehdotetut pakettiauton hyllyköt. Scudo on Fiatin keskikokoinen pakettiautomalli. Valitse ensiksi alta Fiat Scudosi koripituus ja klikkaa sinulle sopiva hyllykkö ostoskoriin. Täydennä varustelusi lisävarusteilla.

Vinkkejä Scudon hyllyvarusteluun:

  • Scudo on keskikokoinen yleinen pakettiauto, jonka tavaratila mahdollistaa monipuolisen kalustuksen eri ammattitehtäviin.
  • Yksi Scudon ominaisuus on se, että takarengaskotelon takana on lattiassa koroke, jonka takia olemme rakentaneet Scudolle oman hyllymalliston. Scudon mallistossa hyllykkö / laatikosto -kalusteissa on kapea alakaappi, jotta kaluste saadaan asennettua mahdollisimman lähelle auton sivuseinää niin ettei kalusteen ja seinän väliin jää turhaa väliä.
  • Suosittu kalustusvaihtoehto on vasemmalle sivuseinälle pitkä pakettiauton avohylly (esim. pitkään Scudoon 230 cm Pakettiauton hylly) ja oikealle seinälle hyllykkö / laatikosto (esim. pitkään Scudoon 127cm päädystä aukeava lyllykkö / laatikosto)
  • Scudossa on väliseinässä pitkän tavaran luukku. Jos väliseinään asettaa kalusteen niin luukku ei välttämättä jää käytettäväksi.
  • Suosittelemme valitsemaan semmoiset hyllyköt, joihin pääset helposti käsiksi tavaratilan oviaukoilta. Matalaan tavaratilaan sisälle ryömiminen on epämukavaa.
  • Hyödynnä hyllyjen päädyt ja ovien läheisyydessä olevat seinustat, joihin pääset käsiksi ilman autoon ryömimistä. Ne ovat loistavia paikkoja lisävarusteille, kuten ripustimille ja letku/roikkatelineille.
  • Lattialle asennettavat pitkät vetolaatikot ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto seinille asennettavien hyllyjen sijaan. Pitkiä vetolaatikoita voi myös pinota päällekkäin.
  • Jos tavaratilassa on arvokkaita työkaluja ja ovissa ikkunat, niin suosittelemme ikkunakaltereita.

 

fiat e-scudo pakettiauton hyllyt takaovelta
Fiat Scudo Maxi, johon on asennettu vasemmalle sivuseinälle 230 cm pakettiauton hylly ja oikealle sivuseinälle 127 cm päädystä aukeava hyllykkö / laatikosto.

 

fiat e-scudo pakettiauton hyllyt sivuovelta
Fiat Scudo XL. Sama auto kuin edellisessä kuvassa, mutta kuvattuna sivuovelta. Huomaa päädystä aukeavan hyllykkö / laatikoston mainio ominaisuus, kun vetolaatikot ovat käytettävissä auton sivuovelta.