100 CM PÄÄDYSTÄ AUKEAVA HYLLYKKÖ / LAATIKOSTO VETOLAATIKOILLA KAPEA ALAKAAPPI, korkeus 96 cm

1.070,00

E-Flex 100 cm päädystä aukeava Hyllykkö / Laatikosto vetolaatikoilla kapea alakaappi. Tämä tuote voidaan myös kasata peilikuvana.

Korkeus 96 cm, syvyys 36 cm 1070,00 € + alv 24%

HUOM! Kapea alakaappi suunniteltu sopimaan pyöräkotelon kohdalle alla olevassa listassa mainittuihin pakettiautomalleihin, joissa kaikissa tavaratila on tismalleen samanlainen. Tavallinen alakaappi ei sovi näihin automalleihin pyöräkotelon kohdalle.

Tämä hylly on suosittu seuraaviin pakettiautomalleihin lyhyelle sivuseinälle: Citroen Jumpy keskipitkä (M)Fiat Scudo StandardOpel Vivaro keskipitkä (L1)Peugeot Expert (M)Toyota Proace L1.

9 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): NK-200126 Osastot: ,

Kuvaus

TUOTESISÄLTÖ 100 cm, korkeus 96 cm, syvyys 36 cm / 26 cm
1 kpl kolmen vetolaatikon moduuli (1kpl 20cm ja 2kpl 10cm) sis. 3kpl tilanjakajaa/laatikko
1 kpl päädystä aukeava kolmen vetolaatikon moduuli (1kpl 20cm ja 2kpl 10cm) sis. 3kpl tilanjakajaa/laatikko
1 kpl luukullinen lukittava kapea pyöräkaaren kotelo, korkeus 38cm
1 kpl ylähylly kolmella tilanjakajalla
1 kpl kokoamissarja
1 kpl autokiinnityssarja
1 kpl kokoamis- ja asennusohje
Liukuestematot kaikissa hyllytasoissa ja vetolaatikoissa

Ohje / asennusvideo >>

Jämerät E-Flex pakettiauton hyllyköt / laatikostot ovat suosittuja ja monipuolisia pakettiauton kalusteita. Kalusteessa on yhdistetty vetolaatikoita, avohyllyjä ja muita säilytystiloja. Hyllykkö- / laatikostojen pääväri on pulverimaalattu antrasiitti ja toisena värinä on tyylikäs pulverimaalattu sininen. Moduuleista koosttuvat tuotekokonaisuudet on helppo ja selkeä kasata sekä asentaa. Tuotekokonaisuudet ovat moduulirakenteensa vuoksi myös hyvin muunneltavissa. Vetolaatikostojen kiskot ovat kuulalaakeroituja (kantavuus 40 kg) ja tehty nimenomaan pakettiautoja varten eli laatikot lukittuvat paikalleen sekä auki että kiinni -asennoissa eivätkä aukeile itsekseen ajon aikana. Annamme tuotteille 10 vuoden takuun, joka takaa että nämä todella kestävät vaativammassakin ammattikäytössä. Täydennä kalusteesi tarvittavilla lisävarusteilla.

Lisätiedot

Korkeus

96 cm

Saatat myös pitää...