100 cm päädystä aukeava hyllykkö / laatikosto avohyllyillä kapea alakaappi

830,00

E-Flex 100 cm päädystä aukeava hyllykkö / laatikosto avohyllyillä kapea alakaappi. Tämä tuote voidaan myös kasata peilikuvana.

Korkeus 96. cm, syvyys 36 cm 830,00 € + alv 24%

HUOM! Alakaappi suunniteltu myös pyöräkotelon päälle asennettavaksi

Tämä hylly on suosittu seuraaviin pakettiautomalleihin lyhyelle sivuseinälle: Citroen Jumpy keskipitkä (M)Fiat Scudo StandardOpel Vivaro keskipitkä (L1)Peugeot Expert (M), Toyota Proace L1.

Tuotetunnus (SKU): 200165 Osastot: ,

Kuvaus

TUOTESISÄLTÖ 100 cm, kork. 96 cm
1 kpl vetolaatikosto liukukiskoilla. sisämitat: syvyys 47,5 cm, leveys 25,5cm, korkeus  2*10cm ja 1*20cm, laatikoissa tilanjakat 3 kpl
2 kpl päätylevy 48 cm, syvyys 36 cm
2 kpl hyllylevy 50cm, syv. 33cm, kolmella tilanjakajalla
1 kpl luukullinen lukittava pyöräkaaren kotelo, pyöräkaaren maksimikorkeus 33,5 cm
1 kpl ylähylly kolmella tilanjakajalla
1 kpl kokoamissarja
1 kpl autokiinnityssarja
1 kpl kokoamisohje

Ohje / asennusvideo >>

Jämerät E-Flex pakettiauton hyllyköt / laatikostot ovat suosittuja ja monipuolisia pakettiauton kalusteita. Kalusteessa on yhdistetty vetolaatikoita, avohyllyjä ja muita säilytystiloja. Hyllykkö- / laatikostojen pääväri on pulverimaalattu antrasiitti ja toisena värinä on tyylikäs pulverimaalattu sininen. Moduuleista koosttuvat tuotekokonaisuudet on helppo ja selkeä kasata sekä asentaa. Tuotekokonaisuudet ovat moduulirakenteensa vuoksi myös hyvin muunneltavissa. Vetolaatikostojen kiskot ovat kuulalaakeroituja (kantavuus 40 kg) ja tehty nimenomaan pakettiautoja varten eli laatikot lukittuvat paikalleen sekä auki että kiinni -asennoissa eivätkä aukeile itsekseen ajon aikana. Annamme tuotteille 10 vuoden takuun, joka takaa, että nämä todella kestävät vaativammassakin ammattikäytössä. Täydennä kalusteesi tarvittavilla lisävarusteilla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “100 cm päädystä aukeava hyllykkö / laatikosto avohyllyillä kapea alakaappi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *