LED PAKETTIAUTON TAVARATILAN VALOT RENAULT TRAFIC

180,00

LED pakettiauton tavaratilan valot Nissan Primastar, Nissan NV400, Renault Master ja Renault Trafic automalleihin Asennusohje: Irrota vanha valaisin. Kytke uuden valaisimen liitin kiinni. Asenna valaisin paikalleen. Valmis! Sisävalo sopii: Dacia…

Tuotetunnus (SKU): 2xV-LL600-7 Osasto:

Kuvaus

LED pakettiauton tavaratilan valot Nissan Primastar, Nissan NV400, Renault Master ja Renault Trafic automalleihin

Asennusohje:

 1. Irrota vanha valaisin.
 2. Kytke uuden valaisimen liitin kiinni.
 3. Asenna valaisin paikalleen.
 4. Valmis!

Sisävalo sopii:

 • Dacia Docker 2012 – 2021
 • Fiat Talento 2016 – 2021
 • Nissan NV300 2016 – 2022
 • Nissan Primastar 2023 –
 • Nissan NV400 2010 –
 • Opel Vivaro 2014 – 2019
 • Opel Movano 2010 – 2021
 • Renault Master 2010 –
 • Renault Traffic 2014 –

Kuva suuntaa antava, eikä kuvassa oleva liitin ole välttämättä tuotteen liitintä vastaava.

Hämärässä pakettiauton tavaratilassa on hankalaa työskennellä: sekä lastaaminen että purkaminen voivat aiheuttaa haasteita. Valikoimastamme löydät helposti asennettavat LED-sisävalot, jotka tarjoavat kaivattua lisävalaistusta tavaratilaan. Pakettiautoon mahtuu paljon tavaraa. On työkaluja, varusteita ja kaikenkokoisia tarvikkeita. Ja lyhyen oppimäärän mukaan: mitä enemmän tavaratilaan mahtuu tavaraa, sitä enemmän sitä sinne kertyy, ja sitä pidempään oikeita tavaroita saa aina etsiä. Tavaratilan omat valaisimet helpottavat toki urakkaa, mutta syksyn ja talven pimeinä aamuina valo on usein riittämätön. Riittävällä valaistuksella on myös iso vaikutus työturvallisuuteen. Hyvä valaistus ennaltaehkäisee vahinkoja ja työtapaturmia, sillä tavaratilassa liikkuessaan näkee, mitä on tekemässä ja mihin on astumassa. Ajon aikana lattialle on voinut pudota nauloja, ruuveja ja muita esineitä, joihin on mahdollista kompastua.

YouTube video

Tehosta pakettiauton käyttöä LED-tavaratilan valoilla, jotka sopivat täydellisesti Nissan Primastar, Nissan NV400, Renault Master ja Renault Trafic -automalleihin! LED-valot parantavat auton valaistusta ja tekevät tavaratilan käytön helpommaksi ja turvallisemmaksi. Ne ovat helppo asentaa, energiatehokkaat ja pitkäikäiset. Valojen kirkkaus takaa sen, että tavaratilan sisältö on aina hyvin valaistu, mikä helpottaa lastaamista ja purkamista. Joten älä edelleenkään taistele huonon valaistuksen kanssa, päivitä autosi LED-valoilla ja tee siitä entistäkin monipuolisempi ja käytännöllisempi!

Saatat myös pitää...