LED PAKETTIAUTON TAVARATILAN VALOT TOYOTA PROACE

190,00

LED pakettiauton tavaratilan valot Citroen Jumpy, Fiat Scudo, Opel Vivaro, Peugeot Expert ja Toyota Proace malleihin.

LED-sisävalo on mitoitettu sopimaan suoraan paikalleen alkuperäisen valaisimen tilalle. Työläitä sähkötöitä ei asennukseen tarvita, sillä valaisin on tehty myös sopimaan suoraan alkuperäiseen johtoliittimeen. LED-sisävalolla päivität pakettiauton tavaratilan sisävalaistuksen LED:eiksi käden käänteessä.

 • Sisältää 2 kpl tavaratilan kattovaloja. Etummainen valo on mustalla liittimellä ja taaempi on vihreällä liittimellä.
 • Valaisimessa on 6 LEDiä, joista syntyy lämmin,
  valkoinen 3500K valo
 • Valaisimen mitat: 144x73x15 mm (ilman kiinnikkeitä)
 • Automallikohtainen liitin sisältyy pakkaukseen
 • Helppo Plug ’n’ Play -asennus
 • Takuu kolme vuotta!

Sivun alalaidassa löytyy esittelyvideo tästä tuotteesta 👇

4 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): V-LL600-8&1 Osasto:

Kuvaus

LED pakettiauton tavaratilan valot Citroen Jumpy, Fiat Scudo, Opel Vivaro, Peugeot Expert ja Toyota Proace malleihin.

Asennusohje:

 1. Irrota vanha valaisin.
 2. Kytke uuden valaisimen liitin kiinni.
 3. Asenna valaisin paikalleen.
 4. Valmis!

Sisävalo sopii:
– Citroen Jumpy 2016 –
– Fiat Scudo 2022-
– Opel Vivaro 2019 –
– Peugeot Expert 2016 –
– Toyota Proace 2016 –

Kuva suuntaa antava, eikä kuvassa oleva liitin ole välttämättä tuotteen liitintä vastaava.

Hämärässä pakettiauton tavaratilassa on hankalaa työskennellä: sekä lastaaminen että purkaminen voivat aiheuttaa haasteita. Valikoimastamme löydät helposti asennettavat LED-sisävalot, jotka tarjoavat kaivattua lisävalaistusta tavaratilaan. Pakettiautoon mahtuu paljon tavaraa. On työkaluja, varusteita ja kaikenkokoisia tarvikkeita. Ja lyhyen oppimäärän mukaan: mitä enemmän tavaratilaan mahtuu tavaraa, sitä enemmän sitä sinne kertyy, ja sitä pidempään oikeita tavaroita saa aina etsiä. Tavaratilan omat valaisimet helpottavat toki urakkaa, mutta syksyn ja talven pimeinä aamuina valo on usein riittämätön. Riittävällä valaistuksella on myös iso vaikutus työturvallisuuteen. Hyvä valaistus ennaltaehkäisee vahinkoja ja työtapaturmia, sillä tavaratilassa liikkuessaan näkee, mitä on tekemässä ja mihin on astumassa. Ajon aikana lattialle on voinut pudota nauloja, ruuveja ja muita esineitä, joihin on mahdollista kompastua.

Tarjoamme huippulaadukkaat LED-pakettiauton tavaratilan valot Citroen Jumpy, Fiat Scudo, Opel Vivaro, Peugeot Expert ja Toyota Proace malleihin. Valojemme avulla voit valaista tavaratilaasi tehokkaasti ja tehokkaasti. LED-teknologian ansiosta valomme ovat energiatehokkaita, pitkäikäisiä ja ympäristöystävällisiä. Ne tarjoavat myös erinomaisen valotehon ja varmistavat, että voit nähdä ja löytää tavarasi helposti ja nopeasti.

Asennus on helppoa ja nopeaa, ja valomme sopivat täydellisesti Citroen Jumpy, Fiat Scudo, Opel Vivaro, Peugeot Expert ja Toyota Proace pakettiautoihin. Korkealaatuisen rakenteensa ansiosta valomme kestävät kovaa kulutusta ja ovat helposti puhdistettavissa.

Tämä on täydellinen lisävaruste kaikille, jotka haluavat parantaa pakettiautonsa tavaratilan valaistusta. Osta nyt LED-tavaratilan valot Citroen Jumpy, Fiat Scudo, Opel Vivaro, Peugeot Expert ja Toyota Proace malleihin ja nauti tehokkaasta ja kestävästä valaistuksesta!

Saatat myös pitää...