Paperiteline A4

36,50

E-Flex Paperiteline pakettiauton hyllyn päätyyn

36,5 € + alv 24%

Leveys 23 cm, korkeus 27 cm, syvyys 6 cm

Paikat A4 papereille ja kynille.

13 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): US-4-1 Osasto:

Kuvaus

Etsitkö kätevää ratkaisua pitää tärkeät paperit ja kynät järjestyksessä pakettiautossasi? E-Flex Paperiteline on täydellinen lisävaruste pakettiauton hyllyn päähän. Tämä teline tarjoaa käytännöllisen ja järjestellyn tavan säilyttää tarvittavat asiakirjat ja kirjoitusvälineet aina ulottuvillasi.

Ominaisuudet:

  • Mitat: Leveys 23cm, Korkeus 27cm, Syvyys 6cm
  • Hinta: 36,5 € + alv 24%
  • Helppo asentaa pakettiauton hyllyn päähän
  • Sopii erinomaisesti pakettiauton organisoimiseen
  • Tarjoaa paikat papereille ja kynille
  • Laadukas ja kestävä materiaali

E-Flex Paperiteline auttaa pitämään työsi järjestyksessä ja säästää aikaa asiakirjojen ja kynien etsimiseltä. Telineen kompakti koko sopii monenlaisiin pakettiautoihin, ja sen helppo asennus tekee siitä erinomaisen lisävarusteen kaikille, jotka tarvitsevat kätevän säilytysratkaisun ajoneuvoonsa.

Tilaa E-Flex Paperiteline nyt ja pidä työsi tehokkaana ja organisoituna pakettiautossasi. Tämä käytännöllinen lisävaruste tekee työpäivistäsi sujuvampia ja helpottaa asiakirjojen hallintaa. Älä enää hukkaa aikaa etsimällä tarvitsemiasi papereita ja kyniä – E-Flex Paperiteline auttaa sinua pysymään järjestyksessä!

Tilaa E-Flex Paperiteline pakettiauton hyllyn päähän nyt ja hyödy kätevästä säilytysratkaisusta, joka tekee työstäsi entistä sujuvampaa ja tehokkaampaa. Ota yhteyttä meihin tänään tilataksesi omasi!