Tikasteline pakettiautoon

95,00

E-Flex Tikasteline pakettiautoon

Auton kattoon tai seinään kiinnitettävä tikasteline

Leveys 54cm, korkeus 12,5cm 95 € + alv 24%

Sivun alalaidassa löytyy esittelyvideo tästä tuotteesta 👇

58 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): 100210 Osasto:

Kuvaus

Tarvitsetko kätevää ratkaisua A-tikkaiden kuljettamiseen pakettiautossasi? Tikastelineemme on juuri sinulle sopiva ratkaisu! Tämä tikasteline on suunniteltu erityisesti pakettiautoihin, ja se kiinnitetään auton kattoon kattopalkkeihin. Tikastelineemme avulla voit kuljettaa A-tikkaitasi turvallisesti ja vaivattomasti.

Tämä tikasteline on vahva ja kestävä – se on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka kestää pitkään. Tikastelineemme on helppo asentaa, ja se sisältää tarvittavat koriruuvit asennukseen. Tikastelineemme on myös turvallinen – A-tikkaat pysyvät tukevasti paikallaan eikä niiden liikkuminen ole mahdollista. Se on täydellinen ratkaisu esimerkiksi rakennusalan ammattilaisille tai kaikille, jotka tarvitsevat kätevän ja turvallisen tavan kuljettaa A-tikkaita mukanaan.

Lisäksi tikastelineemme on erittäin helppokäyttöinen. Tikkaiden lastaaminen ja purkaminen on nopeaa ja vaivatonta, joten voit säästää aikaa ja ponnisteluja. Tikastelineemme mahdollistaa myös sen, että saat enemmän tilaa autossasi muille tarvikkeille, sillä A-tikkaat voidaan kuljettaa turvallisesti ja tehokkaasti kattoa vasten.

Jos tarvitset turvallisen, vahvan ja kätevän ratkaisun A-tikkaiden kuljettamiseen pakettiautossasi, valitse meidän tikastelineemme. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka tarvitsevat manipulointityökalua, jota voidaan kuljettaa turvallisesti ja tehokkaasti autossa. Tilaa nyt ja nauti turvallisesta ja kätevästä tavan kuljettaa tikkaasi!