URAKUMIMATTO FORD TRANSIT VAN L2 ETUVETO

240,00

Urakumimatto pakettiautoon Ford Transit Van L2 etuveto
240 € + alv. 24%

Muotoon leikattu urakumimatto pakettiautoon Ford Transit Van L2 etuveto, jossa yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla. Jos autossasi on lattiavanerointi, niin matto jää sivuilta vähän vajaaksi.

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

3 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKFTVL2 Osasto:

Kuvaus

Haluatko pitää pakettiautosi tavaratilan siistinä ja suojata sitä kulumiselta? Etsitkö laadukasta urakumimattoa, joka sopii täydellisesti Ford Transit VAN L2 etuveto -malliisi? Meillä on ratkaisu ongelmaasi!

Urakumimatto on valmistettu kestävästä ja joustavasta materiaalista, joka suojaa tavaratilaa naarmuilta, kolhuilta ja likaisilta jäljiltä. Matto on muotoon leikattu tarkasti Ford Transit VAN L2 etuveto -mallisi tavaratilan mukaan, joten se asettuu täydellisesti paikalleen.

Tämä urakumimatto on helppo asentaa ja irrottaa tarvittaessa. Se on myös helppo pitää puhtaana, sillä se kestää hyvin likaa ja kosteutta. Huippulaadukas materiaali ei haise eikä murene, vaan kestää käyttöä vuodesta toiseen.

Tämä urakumimatto on täydellinen valinta sinulle, joka haluat suojata Ford Transit VAN L2 etuveto -mallisi tavaratilaa kulumiselta ja säilyttää sen siistinä ja hyväkuntoisena. Tilaa nyt ja anna maton tehdä työnsä puolestasi!

Saatat myös pitää...