URAKUMIMATTO MERCEDES-BENZ SPRINTER L3

340,00

Urakumimatto Mercedes-Benz Sprinter L3 (A3) akseliväli 4325 mm.

Muotoon leikattu urakumimatto Mercedes-Benz Sprinter L3 (vm.2006->), jossa on  yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla.

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

4 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKMBSL3 Osasto:

Kuvaus

Urakumimatto täydellisenä pakettina Mercedes-Benz Sprinter L3 -mallille

Asenna Urakumimatto pakettiauton tavaratilaan muotoon leikattuna ja anna maton suojata autosi tavaratilaa kaikenlaisilta vaurioilta. Tämä erityisesti Mercedes-Benz Sprinter L3 -mallille suunniteltu matto on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka suojaa lattian jokaiselta kolhuilta ja naarmuilta. Maton pinta on liukumaton, mikä tuo extra turvallisuutta ajoneuvosi käyttöön.

Urakumimatto on helppo asentaa. Se on leikattu tyyppitarkalleen Mercedes-Benz Sprinter L3 -mallin mukaiseksi ja sopii täydellisesti autosi tavaratilaan. Kestävä ja tiivis materiaali ei ainoastaan suojaa autosi lattiaa tehokkaasti, mutta pitää sen myös erittäin helppo puhdistaa ja ylläpitää.

Urakumimatto pakettiauton tavaratilaan muotoon leikattuna on täydellinen valinta, jos haluat suojata autosi tavaratilan vaurioilta. Tämä matto sopii täydellisesti Mercedes-Benz Sprinter L3 -mallille ja on saatavissa mustana. Osta oma Urakumimattosi jo tänään ja aloita suojauksen asentaminen autollesi.

Saatat myös pitää...