URAKUMIMATTO MERCEDES-BENZ VITO L1

240,00

Urakumimatto Mercedes-Benz Vito L1 (A1 lyhyt)

Muotoon leikattu urakumimatto Mercedes-Benz Vito L1 (vm.2015->), jossa on  yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla.

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ITURAKMBVL1 Osasto:

Kuvaus

Tarvitsetko tavaratilaasi kestävän ja pitkäikäisen suojan? Meillä on ratkaisu pakettiautomalliisi Mercedes-Benz Vito L1! Uusi urakumimattomme on suunniteltu täydellisesti tätä mallia ajatellen.

Urakumimatto suojaa auton tavaratilaa ravitsemusalan tuotteiden, rakennustarvikkeiden tai muiden raskaiden ja likaisten taakkojen kuljetuksessa. Matto on helppo pestä ja pitää puhtaana. Se on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka on vedenpitävä ja kestää kulutusta.

Tämä urakumimatto tarjoaa täydellisen suoja automallin Mercedes-Benz Vito L1 tavaratilaan. Se istuu täydellisesti autosi tavaratilaan eikä liu’u paikoiltaan, vaikka raskaat esineet asetettaisiin sen päälle. Maton kumipinta pitää sen tukevasti paikallaan.

Osta laadukas, kestävä ja helppohoitoinen urakumimatto autollesi ja suojaat autosi tavaratilaa pitkään! Tilaa omasi nyt!

Saatat myös pitää...