URAKUMIMATTO VOLKSWAGEN CRAFTER L3

320,00

Urakumimatto Volkswagen Crafter L3

Muotoon leikattu urakumimatto  Volkswagen Crafter L3, jossa on yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla. Jos autossasi on lattiavanerointi, niin matto jää sivuilta vähän vajaaksi.

Tämä matto sopii seuraaviin automalleihin:

  • Volkswagen Crafter L3 vm. 2017->
  • MAN TGE L3 vm. 2017

2 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKVWCRL3 Osasto:

Kuvaus

Urakumimatto Volkswagen Crafter L3

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

Etsitkö kestävää, luotettavaa ja laadukasta urakumimattoa Volkswagen Crafter L3 tai MAN TGE L3 -malliseen ajoneuvoosi? Ei hätää, olemme täällä auttamassa! Olemme erikoistuneet tarjoamaan markkinoiden parhaita urakumimattoja erilaisiin ajoneuvoihin, ja Volkswagen Crafter L3 ja MAN TGE L3 -mallit ovat meidän erikoisalaamme.

Meidän urakumimatot ovat suunniteltu kestämään rankkaa käyttöä ja vaativaa ympäristöä. Niissä on erinomainen pito, joka auttaa välttämään kaatumisia ja liukastumisia. Niiden tiheä rakenne suojaa auton lattiaa lialta, naarmuilta ja kosteudelta, mikä tekee niistä myös helppoja puhdistaa ja huoltaa.

Urakumimatot sopivat erinomaisesti autojen ammattikäyttöön ja sopivat täydellisesti Volkswagen Crafter L3 ja MAN TGE L3 -mallisiin ajoneuvoihin. Ne asettuvat täydellisesti auton lattialle ja tarjoavat erinomaisen suojan lialta, kosteudelta ja naarmuilta.

Ota meihin yhteyttä tänään ja pyydä tarjous Volkswagen Crafter L3 ja MAN TGE L3 -urakumimatostamme. Meidän ystävällinen ja kokenut asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua löytämään sopivan tuotteen juuri sinun tarpeisiisi. Tilaa nyt ja varmista, että ajoneuvosi on suojattu tehokkaasti ja kestävästi!

Saatat myös pitää...