KYLMÄAINEPULLOHYLLY PAKETTIAUTOON

390,00

E-Flex Kylmäainepullohylly pakettiautoon.

Korkeus maks. 120 cm, 4 tasoa, syv. 36 cm, leveys 33,5 cm 390,00 € + alv 24%

Korkeus säädettävissä 4cm välein välillä 102 cm- 144 cm

6 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): NK-IT33120 Osasto:

Kuvaus

E-Flex Kylmäainepullohylly pakettiautoon.

Korkeus 120 cm, leveys 33,5 cm, syvyys 36 cm

Neljälle kylmäainepullolle tarkoitettu pakettiauton hylly, jossa kylmäainepullot pysyvät sidontaremmien avulla omilla paikoillaan. Kylmäainepullohylly voidaan asentaa esimerkiksi pakettiauton väliseinää vasten, jolloin pullot ovat otettavissa hyllystä liukuovelta ilman että tarvitsee nousta auton kyytiin. Kylmäainepullohylly voidaan asentaa itsekseen tai sitten kiinnittää toisen kalusteen päätyyn.

TUOTESISÄLTÖ, kork. 120 cm, leveys 33,5 cm, syvyys 36 cm
4kplkylmäainepullohylly, sisäleveys 30 cm
2kplpituussäädettävä kaksiosainen päätylevysarja, säädettävissä välillä 90-136cm
1kplkokoamissarja
1kplautokiinnityssarja
1kplkokoamisohje

Kylmäainepullohylly pakettiautoon – pitkäikäinen ja käytännöllinen valinta kaikkien kylmäasentajien tarpeisiin!

Tarvitseeko yrityksesi tai organisaatiosi turvallisen ja käytännöllisen tavan kuljettaa kylmäainepulloja pakettiautossa? Kylmäainepullohylly pakettiautoon on täydellinen ratkaisu tähän tarpeeseen!

Laadukkaat kylmäainepullohyllyt ovat erittäin pitkäikäisiä, eivätkä ne kärsi kuljetuksen aiheuttamista iskuista tai muista vahingoista. Ne on suunniteltu erityisesti varmistamaan, että kylmäainepullot pysyvät turvallisesti paikallaan koko matkan ajan.

Kylmäainepullohylly pakettiautoon on myös erittäin käytännöllinen ratkaisu, joka helpottaa huomattavasti kylmäainepullojen kuljetusta. Hyllyt on suunniteltu siten, että ne mahdollistavat nopean ja helpon pääsyn kylmäaineisiin suoraan pakettiautosta. Tämä tekee kuljetuksesta nopeampaa ja vaivattomampaa, mikä puolestaan ​​säästää aikaa ja kustannuksia. Tämän ansiosta voit olla varma, että kylmäaineet ovat aina valmiina käyttöön tarvitessasi.

Osta kylmäainepullohylly pakettiautoon jo tänään ja säästät aikaa, rahaa ja vaivaa kuljetusten järjestelyssä. Hylly on helppo asentaa ja taipuu kaikille pakettiautomalleille, joten voit olla varma, että se sopii täydellisesti yhteistyössä nykyisen ajoneuvosi kanssa.

Ota yhteyttä meihin tänään ja tilaa kylmäainepullohylly pakettiautoosi – saat varmasti käytännöllisen ja laadukkaan ratkaisun kylmäainepullojen kuljettamiseen!

 

Saatat myös pitää...