Pakettiauton turvalukko Blackstone 1 kpl

310,00

Suojaa pakettiautosi murroilta Blackstone turvalukolla. Sama lukko sopii sekä takaparioviin että liukuoveen. Tämä turvalukko sopii kaikkiin eri pakettiautomalleihin. Toimitamme pyydettäessä merkkikohtaiset asennusohjeet (toistaiseksi vain ruotsin kielellä)

  • Paino: 1500 grammaa kappale
  • Mitat: P108 x L108 x K45,5 mm
  • Materiaali: ruostumaton teräs

Sivun alalaidassa löytyy esittelyvideo tästä tuotteesta 👇

Tuotetunnus (SKU): PTLBS1 Osasto:

Kuvaus

Pakettiauton turvalukko Blackstone 1 kpl

Tuotetiedot:
Pakettiauton turvalukko Blackstone 1 kpl Combo-malli voidaan kytkeä pois päältä manuaalisesti niille, jotka eivät halua automaattista lukitusta työpäivän aikana, mutta lukko voidaan myös kytkeä slam-asentoon, jolloin lukko lukittuu aina automaattisesti, kun ovi suljetaan.

Blackstone on turvallinen ja älykäs varkaussuoja työajoneuvollesi.

Lukko voidaan asentaa helposti sekä takaparioviin (ei takaluukkuun) että liukuoviin (toimii myös sähköisesti avautuviin/sulkeutuviin liukuoviin).

Blackstone voidaan asentaa KAIKKIIN markkinoilla oleviin pakettiautomalleihin! Asennusohjeet ovat automallikohtaiset.

Lukon sylinteri on sekä peukaloinnin/porauksen kestävä että vakiovarusteena patentoiduilla avaimilla.

BLACKSTONE LUKKO

Pakettiautojen varkaudet ovat yleistyneet Suomessa merkittävästi. Työkalunsa ja omaisuutensa menettävien yritysten määrä on kasvanut huomattavasti, ja turvallisuuden kysyntä on kasvanut enemmän kuin koskaan. Blackstone on lukko, joka on jatkuvasti sijoittunut työajoneuvojen varkauksilta suojaamiseen käytettyjen turvalukkojen hierarkian kärkeen. Lukko on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja siinä on voimakas sylinteri, joka on merkittävä vaikeus murtovarkaalle.

Idea turvalukosta esiteltiin muutama vuosi sitten, ja sen jälkeen sitä on kehitetty jatkuvasti. Blackstone on turvallisempi valinta!

Oletko kyllästynyt huolehtimaan tavaroidesi turvallisuudesta pakettiauton tavaratilassa? Tässä ratkaisu ongelmaasi: pakettiauton tavaratilan lukko. Tämä laadukas lukko pitää tavarasi turvassa ja suojattuna varkailta. Tämä tavaratilan lukko on helppo asentaa ja sen avulla voit nauttia mielenrauhasta tietäessäsi, että tavarasi ovat turvassa. Se on valmistettu kestävästä materiaalista ja soveltuu kaikenlaisiin pakettiautoihin. Tämän tavaratilan lukon avulla voit keskittyä matkustamiseen ja tavaroiden kuljettamiseen ilman stressiä. Se on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja tarjoaa erinomaisen suojan tavaroidesi varkauksilta. Jos haluat ottaa seuraavan askeleen kohti tavaroidesi turvallisuutta, tilaa pakettiauton tavaratilan lukko jo tänään!