Renault Trafic ikkunakalteri liukuoveen

160,00

Ikkunakalteri liukuoveen 160 € + alv. 24 %

E-Flex Renault Trafic ikkunakalteri liukuoveen on valmistettu 1,5mm teräksestä ja pulverimaalattu molemminpuolin mustalla.

  • Väri: molemmin puolin pulverimaalattu musta
  • Sisältää kiinnitysruuvit

Nämä kalterit sopii seuraaviin automalleihin:

  • Renault Trafic L2  vm. 2016->
  • Nissan NV300 vm. 2016-2022
  • Nissan Primastar 2022->

Sivun alalaidassa ikkunakaltereiden asennusohjevideo 👇

15 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): IK-RETR2 Osasto:

Kuvaus

Renault Trafic ikkunakalteri liukuoveen

E-Flex Renault Trafic ikkunakalteri liukuoveen on valmistettu 1,5mm teräksestä ja pulverimaalattu molemminpuolin mustalla. Kalterit ennaltaehkäisevät ja estävät ikkunallisiin pakettiautoihin tehtäviä murtoja merkittävästi. Suosittelemme kaikkia pakettiauton käyttäjiä, joilla on ikkunat tavaratilassa, hankkimaan E-Flex ikkunakalterit autoon.

Nämä kalterit sopii seuraaviin automalleihin:

  • Renault Trafic L2  vm. 2016->
  • Nissan NV300 vm. 2016-2022
  • Nissan Primastar 2022->

Tarvitsetko turvallista ja kestävää suojaa ajoneuvosi ikkunoihin? Meillä on ratkaisu! Tarjoamme erinomaisen valikoiman ikkunakaltereita, jotka on suunniteltu sopimaan täydellisesti Renault Traficin, Nissan NV300:n ja Nissan Primastarin taka- ja sivuikkunoihin.

Ikkunakalterimme ovat valmistettu vahvasta teräksestä, joka kestää kovaa käyttöä ja pitää ajoneuvosi turvassa. Niiden pulverimaalattu viimeistely antaa ajoneuvollesi modernin ilmeen, joka parantaa sen ulkonäköä.

Asennus on erittäin helppoa ja nopeaa, joten säästät aikaa ja vaivaa. Pidämme huolen siitä, että tuotteemme ovat korkealaatuisia ja kestäviä, jotta voit luottaa siihen, että ne suojaavat ajoneuvosi parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Osta nyt ikkunakalteri Renault Traficiin, Nissan NV300:een ja Nissan Primastariin meiltä, niin et pety tulokseen. Tarvitsetko lisätietoja tuotteistamme tai tilauksesta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka on aina valmiina auttamaan sinua!

Lisätiedot

Paino2,6 kg (kilogramma)
Automalli

Transporter, Proace, Jumpy, Expert, Vivaro

Saatat myös pitää...