URAKUMIMATTO FORD TRANSIT VAN L3 ETUVETO

256,00

Urakumimatto pakettiautoon Ford Transit Van L3 etuveto
256 € + alv. 24%

Muotoon leikattu urakumimatto pakettiautoon Ford Transit Van L3 etuveto, jossa yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla. Jos autossasi on lattiavanerointi, niin matto jää sivuilta vähän vajaaksi.

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

4 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKFTVL3 Osasto:

Kuvaus

Haluatko maksimoida tilan Ford Transit VAN L3 etuveto -pakettiautossasi? Urakumimatto on sinulle täydellinen valinta! Urakumimatto sopii täydellisesti autosi tavaratilaan, joka on muotoiltuna leikattu. Tämä matto on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta ja pitää tavarasi turvassa ja paikallaan matkan aikana.

Urakumimatto on valmistettu laadukkaasta materiaalista, joka kestää kulutusta ja pitää hyvin luistamattoman pinnan. Maton pinnalla on erilaisia rakenteita, jotta tavarasi pysyisivät turvallisesti paikoillaan matkan aikana.

Urakumimatto on myös erittäin helppo asentaa. Se sopii täydellisesti Ford Transit VAN L3 etuveto -mallisi tavaratilaan eikä se vaadi lisätyökaluja. Kun olet asentanut urakumimaton, voit olla varma, että tavarasi pysyvät paikoillaan matkan aikana, eikä sinun tarvitse huolehtia niiden liikkumisesta ja vahingoittumisesta.

Hanki Urakumimatto tänään ja huolehdi tavaroistasi paremmin kuin koskaan ennen!

Saatat myös pitää...