URAKUMIMATTO FORD TRANSIT VAN L4 TAKAVETO

272,00

Urakumimatto pakettiautoon Ford Transit Van L4 takaveto
272 € + alv. 24%

Muotoon leikattu urakumimatto pakettiautoon Ford Transit Van L4 takaveto, jossa yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla. Jos autossasi on lattiavanerointi, niin matto jää sivuilta vähän vajaaksi.

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

1 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKFTVL4 Osasto:

Kuvaus

Urakumimatto pakettiauton tavaratilaan muotoon leikattuna – pakettiautoon Ford Transit VAN L4 takaveto.

Tarvitsetko kestävää mattoa, joka sopii täydellisesti Ford Transit VAN L4 takavedon tavaratilaan? Etsitkö mattoa, joka suojaa auton sisätilat kulumiselta, naarmuilta ja kosteudelta? Olemme kehittäneet juuri sinulle täydellisen ratkaisun: Urakumimatto pakettiauton tavaratilaan muotoon leikattuna – Ford Transit VAN L4 takaveto.

Urakumimattomme on valmistettu korkealaatuisesta kumista, joka kestää rankkaa käyttöä ja pitää autosi sisätilat siistinä ja suojattuna. Matto on leikattu täsmälleen Ford Transit VAN L4 takaveton tavaratilan muotoon, joten se istuu täydellisesti paikalleen. Urakumimatto on helppo puhdistaa ja kestää kosteutta, öljyä ja muita nesteitä, jotka voivat vahingoittaa auton sisätiloja.

Urakumimaton asentaminen on helppoa ja nopeaa – matto sopii suoraan tavaratilaan ja estää liukumisen ja kolhiintumisen kuljetuksen aikana. Matto varmistaa myös hiljaisemman ja mukavamman ajokokemuksen, sillä se vaimentaa tavaroiden kolinaa ja ääntä.

Hanki Urakumimatto pakettiauton tavaratilaan muotoon leikattuna – Ford Transit VAN L4 takaveto tänään ja suojaa autosi sisätilat parhaalla mahdollisella tavalla. Meiltä saat korkealaatuisia, kestäviä ja tarkasti mitoitettuja mattoja aina kilpailukykyiseen hintaan. Tilaa nyt ja saat maton nopeasti ja kätevästi suoraan kotiovellesi toimitettuna!

Saatat myös pitää...