URAKUMIMATTO PAKETTIAUTOON TOYOTA PROACE COMPACT

192,00

Urakumimatto 192 € + alv. 24 %

Muotoon leikattu urakumimatto pakettiautoon Toyota Proace Compact, jossa yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla.

Tämä matto sopii seuraaviin automalleihin:

  • Toyota Proace Compact vm. 2016->

2 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKTOPR0 Osasto:

Kuvaus

Urakumimatto pakettiautoon Toyota Proace Compact

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

Etsitkö kestävää ja tyylikästä mattoa pakettiautosi lattialle? Meillä on ratkaisu sinulle! Muotoon leikattu urakumimatto pakettiautoon Toyota Proace Compact -malliin on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta ja tarjoamaan turvallisuutta ajoosi.

Meidän laadukas urakumimatto on valmistettu kestävästä materiaalista, joka pitää auton sisätilat siistinä ja ehjänä jopa rankoissa olosuhteissa. Muotoon leikattu matto istuu täydellisesti Toyotan lattiaan, ja sen uritettu pinta takaa erinomaisen pidon kaikissa olosuhteissa.

Urakumimatto on myös helppo asentaa ja puhdistaa. Pienen pyyhkäisyn ja pesun helppouden ansiosta likakertymät eivät ole ongelma. Meidän matto on suunniteltu kestämään pitkään – voit luottaa siihen, että se pysyy hyvänä pitkään, ehkä jopa koko autosi elinkaaren ajan.

Jos haluat parantaa pakettiautosi turvallisuutta ja käytännöllisyyttä, tilaa meiltä muotoon leikattu urakumimatto pakettiautomalliin Toyota Proace Compact.

Saatat myös pitää...