URAKUMIMATTO MERCEDES-BENZ SPRINTER L1

240,00

Urakumimatto Mercedes-Benz Sprinter L1 (A1) akseliväli 3259 mm.
240 € + alv. 24 %

Muotoon leikattu urakumimatto Mercedes-Benz Sprinter L1 (vm.2006->), jossa on  yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla.

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

1 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKMBSL1 Osasto:

Kuvaus

Urakumimatto pakettiauton tavaratilaan muotoon leikattuna on täydellinen valinta Mercedes-Benz Sprinter L1 -malliseen pakettiautoon! Tämä erinomainen mattomme suojaa autosi lattiaa naarmuilta, kulumiselta ja kosteudelta, joten voit kuljettaa tavaroita huoletta ja turvallisesti.

Matto on valmistettu kestävästä kumista, joka kestää erinomaisesti päivittäistä kulutusta ja on helppo puhdistaa. Urakumimatto on mittatilaustyönä leikattu sopimaan täydellisesti Sprinter L1:n tavaratilaan, joten se asennetaan helposti ja pysyy paikallaan aina kun sitä tarvitset.

Urakumimatto on ammattimaisen käytön kestävä ja se antaa ammattimaisen ilmeen tavaratilallesi. Se vähentää myös liukastumisvaaraa tavaroiden siirtelyn aikana. Tämä on erinomainen lisävaruste Mercedes-Benz Sprinter L1-mallisi pakettiautoon!

Tee elämäsi helpommaksi ja ostaa Urakumimatto pakettiauton tavaratilaan muotoon leikattuna Mercedes-Benz Sprinter L1-mallillesi. Se on tyylikäs, kestävä ja parantaa tavarasi turvallisuutta kuljetuksen aikana. Tilaa jo tänään!

Saatat myös pitää...