URAKUMIMATTO PAKETTIAUTOON RENAULT TRAFIC L1

192,00

Muotoon leikattu urakumimatto Renault Trafic L1, Nissan NV300 L1, jossa yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla.

Tämä matto sopii seuraaviin automalleihin:

  • Renault Trafic L1 (lyhyt) vm. 2016->
  • Nissan NV300 L1 (lyhyt) vm. 2016->
  • Nissan Primastar L1 (lyhyt) vm. 2022 ->

2 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKRETRL1 Osasto:

Kuvaus

Urakumimatto pakettiautoon Renault Trafic L1, Nissan NV300 L1 ja Nissan Primastar L1

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

Muotoon leikattu urakumimatto Renault Trafic L1 ja Nissan NV300 L1 pakettiautomalleihin on erinomainen valinta, kun haluat suojata autosi lattiaa tehokkaasti. Tämä huippulaadukas matto on valmistettu kestävästä ja joustavasta urakumimateriaalista, joka kestää pitkään ja suojaa autosi lattiaa kolhuilta ja likaantumiselta.

Urakumimatto Renault Trafic L1 ja Nissan NV300 L1 pakettiautomalleihin on suunniteltu täsmälleen sopivaksi näihin automalleihin, joten voit olla varma siitä, että se sopii täydellisesti ja tarjoaa parhaan mahdollisen suojan. Maton leikattu muoto mahdollistaa helpon asennuksen ja poistamisen tarvittaessa, mikä tekee siitä käyttäjäystävällisen ja kätevän.

Tämä urakumimatto on erittäin helppo pitää puhtaana ja siistinä. Voit pyyhkiä sen nopeasti kostealla liinalla ja se näyttää aina hyvältä ja siistiltä. Sen lisäksi, että se suojaa autosi lattiaa, se myös parantaa autosi ulkonäköä ja lisää sen arvoa. Urakumimatto Renault Trafic L1 ja Nissan NV300 L1 pakettiautomalleihin on erinomainen sijoitus, joka tarjoaa suojausta ja lisäarvoa autollesi. Tilaa omasi nyt!

Saatat myös pitää...