URAKUMIMATTO MERCEDES-BENZ VITO L3

192,00

Urakumimatto Mercedes-Benz Vito L3 (A3 pitkä)

Muotoon leikattu urakumimatto Mercedes-Benz Vito L3 (vm.2015->), jossa on  yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla.

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

5 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKMBVL3 Osasto:

Kuvaus

Etsitkö kestävää ja tyylikästä tavaratilan suojausta Mercedes-Benz Vito L3 -pakettiautoosi? Meiltä löydät juuri etsimäsi – urakumimaton, joka suojaa autosi tavaratilaa kulumiselta ja kosteudelta.

Urakumimatto on valmistettu kestävästä ja korkealaatuisesta kumimateriaalista, joka kestää pitkään käytössä. Mattomme on suunniteltu sopimaan täydellisesti Mercedes-Benz Vito L3 -malliisi ja se suojaa tavaratilaa tehokkaasti rasituksilta ja kolhuilta.

Lisäksi urakumimatto on helppo asentaa ja pitää puhtaana. Sen avulla voit pitää autosi tavaratilan siistinä, jolloin se näyttää ammattimaiselta ja houkuttelevalta asiakkaillesi.

Tilaa nyt kätevä ja kestävä urakumimatto Mercedes-Benz Vito L3 -pakettiautoosi ja varmista, että tavaratilasi kestää kovassakin käytössä. Huomaathan, että valikoimassamme on myös muita varusteita ja tarvikkeita, joilla voit muokata pakettiautostasi juuri sinun tarpeisiisi sopivan työkoneen. Tutustu valikoimaamme ja tilaa heti!

Saatat myös pitää...