URAKUMIMATTO PAKETTIAUTOON RENAULT MASTER L1

192,00

Urakumimatto 192 € + alv. 24 %

Muotoon leikattu urakumimatto Renault Master L1, Nissan NV400 L1, jossa yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla.

Tämä matto sopii seuraaviin automalleihin:

  • Renault Master L1 (lyhyt) vm. 2010->
  • Nissan NV300 L1 (lyhyt) vm. 2010->

1 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKREMAL1 Osasto:

Kuvaus

Urakumimatto pakettiautoon Renault Master L1, Nissan NV400 L1

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

Etsitkö laadukasta ja kestävää kumimattoa pakettiautoosi? Meiltä löydät täydellisen ratkaisun! Tarjoamme huippulaadukkaan Muotoon leikatun urakumimaton Renault Master L1 ja Nissan NV400 L1 -pakettiautoihin. Tämä matto sopii täydellisesti autoosi ja tarjoaa erinomaisen suojan lattialle, kun kuljetat tavaroita.

Matto on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta urakumista, joka kestää kovaa kulutusta ja säilyttää muotonsa pitkään. Sen tarkasti leikattu muoto takaavat sopivan istuvuuden ja pitävän pinnan, joka suojaa autosi lattiaa lialta, kosteudelta ja naarmuilta. Lisäksi matto on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana.

Tämä Muotoon leikattu urakumimatto Renault Master L1 ja Nissan NV400 L1 -pakettiautomalleihin on huolella suunniteltu ja valmistettu takaamaan erinomainen suorituskyky ja kestävyys. Tilaa omasi ja varmista, että autosi lattia pysyy suojattuna ja siistinä.

Saatat myös pitää...