URAKUMIMATTO VOLKSWAGEN CRAFTER L4

272,00

Urakumimatto Volkswagen Crafter L4

Muotoon leikattu urakumimatto  Volkswagen Crafter L4, jossa on yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla. Jos autossasi on lattiavanerointi, niin matto jää sivuilta vähän vajaaksi.

Tämä matto sopii seuraaviin automalleihin:

  • Volkswagen Crafter L4 vm. 2017->
  • MAN TGE L4 vm. 2017

1 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKVWCRL4 Osasto:

Kuvaus

Urakumimatto Volkswagen Crafter L4

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

Tämä laadukas matto on valmistettu kestävästä ja joustavasta urakumimateriaalista, joka suojaa ajoneuvon lattiaa likaantumiselta ja naarmuilta. Matto sopii täydellisesti Volkswagen Crafter L4 ja MAN TGE L4 -autoihin ja on helppo asentaa ja poistaa tarvittaessa. Tämä tarkoittaa, että ajoneuvosi pysyy siistinä pitkään, vaikka käyttäisit sitä raskaassa käytössä.

Urakumimaton pinnalla on ainutlaatuinen kuviointi, joka antaa erinomaisen pidon ja vähentää liukastumisen riskiä. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä turvalliseen ajamiseen ja kuljettaa matkustajasi mukavasti. Maton huoltaminen on myös helppoa, koska se voidaan puhdistaa nopeasti ja vaivattomasti. Riittää, kun käytät tarvittaessa kosteaa liinaa ja pyyhit maton puhtaaksi.

Volkswagen Crafter L4 ja MAN TGE L4 urakumimatto on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät kestävää ja helppohoitoista mattoa ajoneuvoonsa. Osta nyt ja paranna ajonautintoasi ja turvallisuuttasi!

Saatat myös pitää...