URAKUMIMATTO VOLKSWAGEN ID.BUZZ CARGO L1

192,00

Urakumimatto Volkswagen ID.Buzz Cargo L1

Muotoon leikattu urakumimatto Volkswagen ID.Buzz Cargo L1, jossa yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla.

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

2 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKVWID Osasto:

Kuvaus

Muotoon leikattu urakumimatto pakettiautoon Volkswagen ID.Buzz Cargo – täydellinen ratkaisu kuljetusyrityksille, jotka haluavat suojata autonsa lattian kulutukselta ja likaantumiselta. Tämä tarkasti mittojen mukaan leikattu urakumimatto on suunniteltu sopimaan Volkswagen ID.Buzz Cargo malliin tarkasti.

Urakumimatto on valmistettu korkealaatuisesta kumimateriaalista, joka on kestävä ja pitkäikäinen. Matto on helppo puhdistaa ja pitää puhtaana, mikä säästää aikaa ja rahaa. Pinta on liukumaton, mikä parantaa turvallisuutta ja estää tavaroiden liukumisen matolla.

Tämä leikattu urakumimatto on helppo asentaa ja se pysyy tiukasti paikoillaan autossa. Matto peittää auton lattian saumattomasti ja sopii täydellisesti Volkswagen ID.Buzz Cargoon. Anna autollesi lisäsuojaa ja varmista, että työsi sujuu helposti ja tehokkaasti tällä käytännöllisellä leikatulla urakumimatolla.

Hanki oma muotoon leikattu urakumimatto pakettiautoon Volkswagen ID.Buzz Cargo malliin tänään ja varmista autosi lattian suojelu!

Saatat myös pitää...