LED PAKETTIAUTON TAVARATILAN VALOT CITROEN JUMPER

170,00

LED pakettiauton tavaratilan valot Citroen Jumper, Fiat Ducato, Fiat Doblo, Iveco Daily, Opel Movano ja Peugeot Boxer

LED-sisävalo on mitoitettu sopimaan suoraan paikalleen alkuperäisen valaisimen tilalle. Työläitä sähkötöitä ei asennukseen tarvita, sillä valaisin on tehty myös sopimaan suoraan alkuperäiseen johtoliittimeen. LED-sisävalolla päivität pakettiauton tavaratilan sisävalaistuksen LED:eiksi käden käänteessä.

 • Sisältää 2 kpl tavaratilan kattovaloja.
 • Valaisimessa on 6 LEDiä, joista syntyy lämmin,
  valkoinen 3500K valo
 • Valaisimen mitat: 144x73x15 mm (ilman kiinnikkeitä)
 • Automallikohtainen liitin sisältyy pakkaukseen
 • Helppo Plug ’n’ Play -asennus
 • Takuu kolme vuotta!

Sivun alalaidassa löytyy esittelyvideo tästä tuotteesta 👇

4 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2xV-LL600-2 Osasto:

Kuvaus

LED pakettiauton tavaratilan valot Citroen Jumper, Fiat Ducato, Fiat Doblo, Iveco Daily, Opel Movano ja Peugeot Boxer

Asennusohje:

 1. Irrota vanha valaisin.
 2. Kytke uuden valaisimen liitin kiinni.
 3. Asenna valaisin paikalleen.
 4. Valmis!

Sisävalo sopii:
– Citroen Jumper 2006 –
– Fiat Ducato 2006 –
– Fiat Doblo 2010 –
– Iveco Daily 2014 –
– Nissan Primastar 2002 – 2014
– Opel Combo 2012 – 2018
– Opel Vivaro 2002 – 2015
– Opel Movano 2022-
– Peugeot Boxer 2006 –
– Renault Traffic 2001 – 2014

Kuva suuntaa antava, eikä kuvassa oleva liitin ole välttämättä tuotteen liitintä vastaava.

Hämärässä pakettiauton tavaratilassa on hankalaa työskennellä: sekä lastaaminen että purkaminen voivat aiheuttaa haasteita. Valikoimastamme löydät helposti asennettavat LED-sisävalot, jotka tarjoavat kaivattua lisävalaistusta tavaratilaan. Pakettiautoon mahtuu paljon tavaraa. On työkaluja, varusteita ja kaikenkokoisia tarvikkeita. Ja lyhyen oppimäärän mukaan: mitä enemmän tavaratilaan mahtuu tavaraa, sitä enemmän sitä sinne kertyy, ja sitä pidempään oikeita tavaroita saa aina etsiä. Tavaratilan omat valaisimet helpottavat toki urakkaa, mutta syksyn ja talven pimeinä aamuina valo on usein riittämätön. Riittävällä valaistuksella on myös iso vaikutus työturvallisuuteen. Hyvä valaistus ennaltaehkäisee vahinkoja ja työtapaturmia, sillä tavaratilassa liikkuessaan näkee, mitä on tekemässä ja mihin on astumassa. Ajon aikana lattialle on voinut pudota nauloja, ruuveja ja muita esineitä, joihin on mahdollista kompastua.

Etsitkö tehokasta tapaa parantaa pakettiautosi tavaratilan valaistusta? Meillä on ratkaisu: LED-pakettiauton tavaratilan valot, jotka sopivat täydellisesti Citroen Jumper, Fiat Ducato, Fiat Doblo, Iveco Daily, Opel Movano ja Peugeot Boxer -malleihin. Valitsemalla LED-valot teet fiksun valinnan verrattuna perinteisiin polttimovaloihin. Tässä muutama syy, miksi LED-valot ovat erinomainen vaihtoehto:

1. Energiatehokkuus: LED-valot kuluttavat huomattavasti vähemmän energiaa verrattuna perinteisiin polttimoihin. Säästät polttoainekustannuksissa ja pidennät autosi akun käyttöikää.

2. Pitkäikäisyys: LED-valot kestävät paljon kauemmin kuin tavalliset polttimot, mikä säästää sinulta aikaa ja rahaa vaihtamalla valoja harvemmin.

3. Kirkas valo: LED-valot tarjoavat voimakkaan ja tasaisen valaistuksen tavaratilaan. Näin voit helposti nähdä ja järjestellä lastia jopa pimeissä olosuhteissa.

4. Helppo asennus: Asentaminen on vaivatonta, sillä LED-pakettiauton tavaratilan valot sopivat suoraan alkuperäisiin asennuspaikkoihin. Sinun tarvitsee vain irrottaa vanha valaisin, kytkeä uuden valaisimen liitin kiinni ja asentaa valaisin paikalleen. Se on nopeaa ja vaivatonta!

5. Työturvallisuus: Hyvä valaistus tavaratilassa parantaa työturvallisuutta merkittävästi. Näet selkeästi, missä astut ja vältät mahdolliset vaaratilanteet, kuten naulat tai ruuvit, jotka saattavat olla lattialla.

Valokuvamme on suuntaa antava ja tuotteen liitin saattaa poiketa kuvassa näkyvästä. Mutta voit olla varma, että saat laadukkaat LED-valot, jotka sopivat täydellisesti autoosi.

Tilaa LED-pakettiauton tavaratilan valot nyt ja varmista, että tavarasi ovat aina hyvin näkyvissä ja tavaratilasi on käytössäsi täydellä valaistuksella. Työskentely pakettiauton tavaratilassa on helpompaa ja turvallisempaa kuin koskaan ennen. Älä jää pimeyteen – valaise tulevaisuutesi LED-valojemme avulla!

Saatat myös pitää...