LED pakettiauton tavaratilan valot Citroen Jumper

180,00

LED pakettiauton tavaratilan valot Citroen Jumper, Fiat Ducato, Fiat Doblo, Iveco Daily, Opel Movano ja Peugeot Boxer

LED-sisävalo on mitoitettu sopimaan suoraan paikalleen alkuperäisen valaisimen tilalle. Työläitä sähkötöitä ei asennukseen tarvita, sillä valaisin on tehty myös sopimaan suoraan alkuperäiseen johtoliittimeen. LED-sisävalolla päivität pakettiauton tavaratilan sisävalaistuksen LED:eiksi käden käänteessä.

 • Sisältää 2 kpl tavaratilan kattovaloja.
 • Valaisimessa on 6 LEDiä, joista syntyy lämmin,
  valkoinen 3500K valo
 • Valaisimen mitat: 144x73x15 mm (ilman kiinnikkeitä)
 • Automallikohtainen liitin sisältyy pakkaukseen
 • Helppo Plug ’n’ Play -asennus
 • Takuu kolme vuotta!

Sivun alalaidassa löytyy esittelyvideo tästä tuotteesta 👇

Tuotetunnus (SKU): 2xV-LL600-2 Osasto:

Kuvaus

LED pakettiauton tavaratilan valot Citroen Jumper, Fiat Ducato, Fiat Doblo, Iveco Daily, Opel Movano ja Peugeot Boxer

Asennusohje:

 1. Irrota vanha valaisin.
 2. Kytke uuden valaisimen liitin kiinni.
 3. Asenna valaisin paikalleen.
 4. Valmis!

Sisävalo sopii:
– Citroen Jumper 2006 –
– Fiat Ducato 2006 –
– Fiat Doblo 2010 –
– Iveco Daily 2014 –
– Nissan Primastar 2002 – 2014
– Opel Combo 2012 – 2018
– Opel Vivaro 2002 – 2015
– Opel Movano 2022-
– Peugeot Boxer 2006 –
– Renault Traffic 2001 – 2014

Kuva suuntaa antava, eikä kuvassa oleva liitin ole välttämättä tuotteen liitintä vastaava.

Hämärässä pakettiauton tavaratilassa on hankalaa työskennellä: sekä lastaaminen että purkaminen voivat aiheuttaa haasteita. Valikoimastamme löydät helposti asennettavat LED-sisävalot, jotka tarjoavat kaivattua lisävalaistusta tavaratilaan. Pakettiautoon mahtuu paljon tavaraa. On työkaluja, varusteita ja kaikenkokoisia tarvikkeita. Ja lyhyen oppimäärän mukaan: mitä enemmän tavaratilaan mahtuu tavaraa, sitä enemmän sitä sinne kertyy, ja sitä pidempään oikeita tavaroita saa aina etsiä. Tavaratilan omat valaisimet helpottavat toki urakkaa, mutta syksyn ja talven pimeinä aamuina valo on usein riittämätön. Riittävällä valaistuksella on myös iso vaikutus työturvallisuuteen. Hyvä valaistus ennaltaehkäisee vahinkoja ja työtapaturmia, sillä tavaratilassa liikkuessaan näkee, mitä on tekemässä ja mihin on astumassa. Ajon aikana lattialle on voinut pudota nauloja, ruuveja ja muita esineitä, joihin on mahdollista kompastua.

YouTube video

Haluatko parantaa pakettiautosi tavaratilan valaistusta? Harkitse LED-pakettiauton tavaratilan valojen asentamista Citroen Jumper, Fiat Ducato, Fiat Doblo, Iveco Daily, Opel Movano tai Peugeot Boxer -malleihin. LED-valot ovat erinomainen vaihtoehto perinteisille polttimovaloille, sillä ne kuluttavat vähemmän energiaa, kestävät pidempään ja tarjoavat kirkkaamman valon. Tämä tarkoittaa, että tavarasi ovat paremmin näkyvissä ja tavaratilan käyttö on entistä helpompaa. Asentaminen on helppoa, sillä tavaratilan valot sopivat suoraan alkuperäisiin asennuspaikkoihin. Tilaa LED-pakettiauton tavaratilan valosi nyt ja ota käyttöösi täydellinen valaistusratkaisu pakettiautosi tavaratilalle.

Saatat myös pitää...