LED PAKETTIAUTON TAVARATILAN VALOT VOLKSWAGEN TRANSPORTER

190,00

LED pakettiauton tavaratilan valot Volkswagen Transporteriin.

LED-sisävalo on mitoitettu sopimaan suoraan paikalleen alkuperäisen valaisimen tilalle. Työläitä sähkötöitä ei asennukseen tarvita, sillä valaisin on tehty myös sopimaan suoraan alkuperäiseen johtoliittimeen. LED-sisävalolla päivität pakettiauton tavaratilan sisävalaistuksen LED:eiksi käden käänteessä.

 • Sisältää 2 kpl tavaratilan kattovaloja.
 • Valaisimessa on 6 LEDiä, joista syntyy lämmin,
  valkoinen 3500K valo
 • Valaisimen mitat: 144x73x15 mm (ilman kiinnikkeitä)
 • Automallikohtainen liitin sisältyy pakkaukseen
 • Helppo Plug ’n’ Play -asennus
 • Takuu kolme vuotta!

Sivun alalaidassa löytyy esittelyvideo tästä tuotteesta 👇

2 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2xV-LL600-5 Osasto:

Kuvaus

LED pakettiauton tavaratilan valot Volkswagen Transporteriin.

Asennusohje:

 1. Irrota vanha valaisin.
 2. Kytke uuden valaisimen liitin kiinni.
 3. Asenna valaisin paikalleen.
 4. Valmis!

Sisävalo sopii:
– Volkswagen Caddy Maxi 2010 – 2020
– Volkswagen Transporter T5 2002 – 2015
– Volkswagen Transporter T6 2015 – 2019
– Volkswagen Transporter T6.1 2019 –
– Volkswagen Caddy 2010 – 2020

Kuva suuntaa antava, eikä kuvassa oleva liitin ole välttämättä tuotteen liitintä vastaava.

Hämärässä pakettiauton tavaratilassa on hankalaa työskennellä: sekä lastaaminen että purkaminen voivat aiheuttaa haasteita. Valikoimastamme löydät helposti asennettavat LED-sisävalot, jotka tarjoavat kaivattua lisävalaistusta tavaratilaan. Pakettiautoon mahtuu paljon tavaraa. On työkaluja, varusteita ja kaikenkokoisia tarvikkeita. Ja lyhyen oppimäärän mukaan: mitä enemmän tavaratilaan mahtuu tavaraa, sitä enemmän sitä sinne kertyy, ja sitä pidempään oikeita tavaroita saa aina etsiä. Tavaratilan omat valaisimet helpottavat toki urakkaa, mutta syksyn ja talven pimeinä aamuina valo on usein riittämätön. Riittävällä valaistuksella on myös iso vaikutus työturvallisuuteen. Hyvä valaistus ennaltaehkäisee vahinkoja ja työtapaturmia, sillä tavaratilassa liikkuessaan näkee, mitä on tekemässä ja mihin on astumassa. Ajon aikana lattialle on voinut pudota nauloja, ruuveja ja muita esineitä, joihin on mahdollista kompastua.

Törmäätkö haasteisiin Volkswagen Transporterin tavaratilassa työskennellessäsi? Lastaus ja purku voivat olla hankalia pimeässä. Ratkaisuna tarjoamme helppokäyttöiset LED-sisävalot, jotka lisäävät valaistusta tavaratilaan. Pakettiautoon mahtuu paljon tavaraa – mitä enemmän tavaraa, sitä helpommin siellä voi olla sotkua. Tavaratilan omat valot auttavat, mutta syksyn ja talven pimeinä aamuina ne eivät välttämättä riitä. Hyvä valaistus on kriittistä työturvallisuudelle, estäen vahingot ja tapaturmat. LED-pakettiauton tavaratilan valot tarjoavat nyt kirkkaamman ja paremman valaistuksen, joka helpottaa työskentelyä. Asennus on vaivatonta, ja LED-valot sopivat alkuperäisten valojen tilalle. Ne ovat myös erittäin kestäviä ja suunniteltu sopimaan täydellisesti Volkswagen Transporteriin. Paranna työskentelyolosuhteita ja turvallisuutta Volkswagen Transporter tavaratilan LED-valoilla!

Saatat myös pitää...