URAKUMIMATTO PAKETTIAUTOON RENAULT EXPRESS

152,00

Urakumimatto pakettiautoon Renault Express
152 € + alv. 24 %

Muotoon leikattu urakumimatto pakettiautoon Renault Express, jossa yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla.

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

1 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKREEX Osasto:

Kuvaus

Urakumimatto pakettiautoon Renault Express – kestävä, luotettava ja helposti asennettava vaihtoehto.

Tarvitsetko kestävää ja luotettavaa auton lattiamattoa, joka auttaa suojaamaan autoasi jokapäiväisessä työkäytössä? Urakumimatto Renault Express pakettiautoon on täydellinen ratkaisu tarpeisiisi.

Tämä korkealaatuinen matto on valmistettu kestävästä ja kestävästä urakumimateriaalista, joka on suunniteltu kestämään kulutusta ja pitämään autosi sisätilat siisteinä ja siisteinä – vaikka kuljettaisit raskaita työkaluja tai hiekkaa.

Urakumimatto on erittäin helppo asentaa Renault Expressiin ja se istuu täydellisesti auton lattiaan, mikä estää likaa ja kosteutta pääsemästä maton alle. Lisäksi sen karhennetut pinnat auttavat estämään liukastumisen ja pitävät sinut turvassa ajon aikana.

Tämä Urakumimatto pakettiautoon Renault Express on erittäin säänkestävä ja helppo puhdistaa, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon kaikenlaisille työautoille, ja tarjoaa lisäturvaa ja suojausta ajoneuvossasi pitkän aikavälin aikana.

Tilaa nyt Urakumimatto pakettiautoon Renault Express ja jatkuvasti suojaa autosi sisätiloja työkäytön aikana!

Saatat myös pitää...