URAKUMIMATTO PAKETTIAUTOON RENAULT MASTER L2

240,00

Urakumimatto 240 € + alv. 24 %

Urakumimatto pakettiautoon Renault Master L2, Nissan NV400 L2

Muotoon leikattu urakumimatto Renault Master L2, Nissan NV400 L2, jossa yksi liukuovi oikealla ja takaa pariovet. Jos autossasi on kaksi liukuovea, niin vasemman liukuoven kynnyskolon voi leikata itse mattopuukolla.

Tämä matto sopii seuraaviin automalleihin:

  • Renault Master L2 (keskipitkä) vm. 2010->
  • Nissan NV300 L2 (keskipitkä) vm. 2010->

1 Tuotetta varastossa

Tuotetunnus (SKU): ITURAKREMAL2 Osasto:

Kuvaus

Urakumimatto pakettiautoon Renault Master L2, Nissan NV400 L2

  • Vahvuus 4 mm
  • Väri: musta
  • Sidontakuppien reiät valmiiksi leikattu kumimattoon
  • Urakumimatossa on pitkittäisurat.

Haluatko parantaa pakettiautosi kuljetusmukavuutta ja samalla tarjota työntekijöillesi turvallisen alustan liikkumiseen? Tämä leikattu urakumimatto on suunniteltu erityisesti Renault Master L2 ja Nissan NV400 L2 pakettiautomalleihin, ja se tarjoaa erinomaisen ratkaisun kaikkiin kuljetustarpeisiin.

Tämä laadukas urakumimatto on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka kestää kulutusta ja kovaakin käyttöä. Ainutlaatuinen leikattu muotoilu takaa, että matto istuu täydellisesti auton takaosaan ja suojaa alustaa likaantumiselta ja naarmuilta. Se on myös helppo puhdistaa ja ylläpitää, mikä varmistaa sen kestävyyden pitkäksi aikaa.

Urakumimatto Renault Master L2 ja Nissan NV400 L2 pakettiautomalleihin on erinomainen valinta kaikille kuljetusyrityksille ja yksityishenkilöille, jotka arvostavat matkustusmukavuutta ja turvallisuutta. Tämä huippulaadukas matto varmistaa, että ajoneuvosi on aina valmiina kaikkiin kuljetustarpeisiin, ja se on myös erittäin helppo asentaa ja poistaa tarvittaessa.

Osta nyt urakumimatto Renault Master L2 ja Nissan NV400 L2 pakettiautomalleihin ja anna autollesi tarvittava suojattu alusta, joka parantaa matkustusmukavuutta ja lisää turvallisuutta. Tilaa jo tänään!

Saatat myös pitää...